Pozdrav svima, da se predstavim, zovem se Velimir i nedavno sam kupio MacBookpro 13' Znaci friski sam user, donedavno sam koristio pc, a sad evo konacna nadogradnja mac. Zasad sam zadovoljan, neke stvari me malo muce ali vjerujem da je to sve stvar navike i za koji mjesec bude sve sjelo na svoje mjesto. Skoro sve odgovore i pomoc sam nasao na ovom forumu ali jedna stvar me muci, no to pitanje cu postaviti u odgovarajucoj kategoriji. Do tada pozz!
Kad bi u nas Mac kostao "cijelu placu moju", uzimao bi svaki mjesec po jedan :))
Dobro došao. Za tebe (i takve kao ti) imamo naziv: SWITCHER :)
I ja sam jedan od njih/vas, tako da ne brini, u roku od mjesec dana sve će ti biti puno jasnije i onda ćeš reći što smo svi mi switcheri rekli: nikad više Win!
Još jednom welcome i sretno sa Macom i u Mac svijetu. ;)
pozdrav, i ja sam bia switcher prije godinu dana. evo dva savjeta koja su meni dali na pocetku (ako vec ne ne radis to) kao prvo ne gasi komp nego ga samo poklopi, a kao drugi provaj se naviknit i naucit kratice jer sve ubrzaju. npr cmd+q za izgasit aplikaciju, cmd+t za novi prozor u safariu,cmd+alt+f za search u safariu, cmd+space za spotlight itd. imas teme za popisom kratica
nadam se da cu i ja uskoro postai, trenutno sam u njemackoj i bas sam gledao nadje se dobrih MacBooka, je da kosta tocno cijelu placu moju al nema veze, kupujem ga uskoro...:-)
slažem se 100%! > Pejo said: I ja sam jedan od njih/vas, tako da ne brini, u roku od mjesec dana sve će ti biti puno jasnije i onda ćeš reći što smo svi mi switcheri rekli: nikad više Win!