Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• kriksy
  • calamityemily
  • applemanija
  • olymp
  • Zuja
  • hrvojeduu
  • MBSxDesign
  • Igor_martic
  • take31
  • gorila11
  • tomasso
  • jigMsaw
  • DCH
  • Mladen1961
  • jarloni
  • BAXA
  • papa_Strumpf
  • iLuka19
  • LordShigi
  • Life_10

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Pozdrav od novog mac usera
  • Pozdrav svima, da se predstavim, zovem se Velimir i nedavno sam kupio MacBookpro 13' Znaci friski sam user, donedavno sam koristio pc, a sad evo konacna nadogradnja mac. Zasad sam zadovoljan, neke stvari me malo muce ali vjerujem da je to sve stvar navike i za koji mjesec bude sve sjelo na svoje mjesto. Skoro sve odgovore i pomoc sam nasao na ovom forumu ali jedna stvar me muci, no to pitanje cu postaviti u odgovarajucoj kategoriji. Do tada pozz!

• 5 Komentara sorted by
  • Kad bi u nas Mac kostao "cijelu placu moju", uzimao bi svaki mjesec po jedan :))

Post edited by dare at 2010-12-14 17:24:18
  • Dobro došao. Za tebe (i takve kao ti) imamo naziv: SWITCHER :)

I ja sam jedan od njih/vas, tako da ne brini, u roku od mjesec dana sve će ti biti puno jasnije i onda ćeš reći što smo svi mi switcheri rekli: nikad više Win!

Još jednom welcome i sretno sa Macom i u Mac svijetu. ;)

• pozdrav, i ja sam bia switcher prije godinu dana. evo dva savjeta koja su meni dali na pocetku (ako vec ne ne radis to) kao prvo ne gasi komp nego ga samo poklopi, a kao drugi provaj se naviknit i naucit kratice jer sve ubrzaju. npr cmd+q za izgasit aplikaciju, cmd+t za novi prozor u safariu,cmd+alt+f za search u safariu, cmd+space za spotlight itd. imas teme za popisom kratica

• nadam se da cu i ja uskoro postai, trenutno sam u njemackoj i bas sam gledao nadje se dobrih MacBooka, je da kosta tocno cijelu placu moju al nema veze, kupujem ga uskoro...:-)

iphone 4S
  • slažem se 100%! > Pejo said: I ja sam jedan od njih/vas, tako da ne brini, u roku od mjesec dana sve će ti biti puno jasnije i onda ćeš reći što smo svi mi switcheri rekli: nikad više Win!

Post edited by bsevo at 2010-12-14 17:10:03
    iMac 21,5"
    iPhone 4 16GB
    iPad 32GB Wifi