Dragi kolege sa foruma, cijenjeni gosti koji ste tu tek u prolazu, pred nama je jos jedno zabavno remek djelo. :)
Bela 3D, i to sa mađaricama konacno na vasim omiljenim platformama, iPhoneu i iPadu. Dosta je riječi, lets have some fun.
Dalje, Crvena!
Pa tri put bi bilo bolje da su napravili 2d nego ovo šugavo 3d
Ne znam igrat belu pa mi ovo nije bas nesto zanimljivo, al moram rec da je Darko stvarno blag kad kaze da je grafika malo losije kvalitete. Pa daj covjece nadi nekog dizajnera, steta stvarno da ti app ovako izgleda, a s obziom na popularnost bele na ovim prostorima, mogao bi bit hit :)
Volim belu (sjetim se starih skolskih dana :) ), no moram priznati da je grafika zaista ocajna. I dobro ti kazu, sredi to, jer bela je popularna i app bi ti zaista mogao biti odlican.No za sada nista od toga.
Zahvaljujem ponajprije na svim kritikama. Eto ga sad update. Grafika je malo polirana, omoguceno je igranje i u 2D mogu, iskoristena je max rezolucija od retina displaya i AI je napravljen iznova.
Moram samo komentirat da mi je ovaj font koji se u app prikazuje jako nelijep :) a i općenito mi grafika djeluje malo lošije kvalitete.
nego ima kakvih planova za Multiplayer i gamecenter support?
gle nemoj se uvrijedit ali ono su bile konstruktivne kritike gore. I ja osobno ne gledam CamRip film zbog kvalitete slikea bezobzira na dobru radnju filma. Tako ne mislim niti igrati nešto što me vizualno odbija koliko god da je igrivo :).
Pa ako moram birat radije taj gameplay odradim live sa frendovima ;)
Evo kao autor programa da kazem par rijeci o buducim verzijama: -trenutno je u cekanju update sa novim fontovima i par sitnih popravaka
Za nove verzije planiram: - igru 1 protiv 1 protiv bota - igru 1 protiv jedan preko BT a - igru od tri igraca protiv bota - nove razine tkz inteligencije za botove - kompletan multiplayer za sve vrste igre preko servera
Nemogu obecati kada cu ovo sve sloziti, jer belu radim u slobodno vrijeme, uz stalan posao koji je uvijek prioritet. Ali nove verzije ce postepeno izlaziti, i nadam se da ce igra biti sve bolja i bolja. Ne namjeravam stati na ovoj verziji.
Pozdrav...
Ma nije problem u grafici, al to kako ovaj drugi (partner) ne zna igrati, eeeee....to me moze izluditi, imace pohvale za igricu, vjerujem da ima jos jako puno prostora za doradu, ...al posto obozavam belu....jako dobro! :) ok, grafika...al to mi je manje bitno...
Ooooo. Pa dajte ljudi mislim stvarno. Znaci vi ste ti koji igraju igrice zbog grafike, a ne zbog gameplaya. Ccc.
Definitivno se slazem da moze izgledati bolje. A sta mislite da li ce bela biti toliko popularna da se moze isplatiti nekoga ko bi napravio grafiku za to? Koliko bi to kostalo da neko napravi grafiku, odabere font, sredi texture?
Dobrovoljac? Ko nudi manje? :)
Planira se multiplayer. I to live na nacin ako neko odustane, bot nastavlja igrati kako nebi bilo prekida. Vec postoji nekakav game server ali ima posla jos oko toga. Turniri, liga... eh.
Igra ok. Izvedba ocajna. Koj put krivo zbroji 142 nemre biti igra. Ima i greska u grafici jer ostane pregled stihova makar se ugasi pregled. Smeta me kaj se dost cesto pali pregled stihova i zvanja u toku igre. I to da je nepregledno. Zasto moram vidjeti druge karte? Da je 2D bilo bi puno preglednije. Mozda to ispraviti. Kupio je sa malo pomognem.
Da , jako loša grafika, čak moglo bi se reć katastrofalna , ispod svakog nivoa i čudi me da je Apple ovo odobrio.
Dembinjo said: Nemogu obecati kada cu ovo sve sloziti, jer belu radim u slobodno vrijeme, uz stalan posao koji je uvijek prioritet. Ali nove verzije ce postepeno izlaziti, i nadam se da ce igra biti sve bolja i bolja. Ne namjeravam stati na ovoj verziji.
Da popravi grafiku za 100 posto , ubaci multiplay i imaš top igru, ovako kako sam već i gore napisao ovo je ništa, dobra volja i ništa više.
prcela said: Zahvaljujem ponajprije na svim kritikama. Eto ga sad update. Grafika je malo polirana, omoguceno je igranje i u 2D mogu, iskoristena je max rezolucija od retina displaya i AI je napravljen iznova.
I noga u guzicu je korak naprijed :) , inaće svaka čast ako je kritika pozitivno utjecala na tebe . Sretno i nadam se još projekata od tvoje strane
prcela said: Grafika je malo polirana
E tooo sad vec lici na nesto :) Jesi sam radio ili?
Bela 3D je zazivila i na webu, i pod brojem 4 se nalazi live igranje.
Kada se spojite na internet igrun moguce je zamjeniti bilo kojeg bota te tako igrati protiv drugih inteligentnih botova ili drugih ljudi koji su isto kao i vi zamijenili botove.
Nemojte ocekivati cuda, ovo je tek mali progres prema ostvarenju velikih ideja cika Dembe.
Kritike jos uvijek nisu dobrodosle!
[img]http://www.100kas.com/images/stories/bela0ipod.png[/img]
Ebes grafiku, multyplayer je jedino sto moze ovu igru uciniti iole popularnom. Samo izbaci ovo sa botovima, kad netko izade izade, glupo je nastavit uopce. I neko bodovanje partija bi bilo dobro tako da ljudi ne izlaze cim pocnu gubiti (nesto kao bela na playtoyu..).