Više infa o samoj app i link za skidanje je ovdje http://hiddenapp.com/ pa kome treba nek skida ;)
Izgleda kul, baš testiram..
nadam se da necu to nikad morati koristiti :)
jer vama aplikacija radi? odnosno da li vam radi lociranje na mapi?
ne
Ja nisam probao pošto sam app stavio curi na MBA ali provjerim popodne pa javim
Ovo skidanje podataka i slikanje kamere radi, ali lociranje na mapi nula bodova.
Da da.I kak sad to radi uopce.Ja sam to instalirao samo da vidim kak radi.I nigdje na kompu nemam nikakvu ikonu ili nesto.U biti ja bi trebao otici na neki drugi komp na tu stranicu i prijavit da je komp ukraden i onda na mial dobivas podatke itd?
ne ne, mozes sa svog kompa ic na hiddenapp.com, i samo status od "not stolen" promijeni u "test mode".. nakon nekog vremena ces moc tamo vidjet svoje fotke :)
a to za ikonicu i ostalo na kompu je sigurno namjerno, da lopov ne moze tako lako vidjeti i obrisati aplikaciju.. jer se ne vidi ni u applications ni u system preferences.. jedino je pitanje što ako želiš obrisati aplikaciju/praćenje. :)
E pa da vidis.Ocito moras formatirat disk ,to jest mislim cijeli sistem ponovno podizat nakon rusenja.Ma tko ce ga vise znat.
hm, na što misliš? kojeg rušenja?
misliš ako ukradeš neki Mac, što trebaš napravit da te ne ulove s Hiddenom? :)
Ma ne nego ono ak bi morao sam sebi ponovo insalirat os na mac ,onda bi se valjda pobrisalo i to sve zajedno sa hiddenom itd.A ne ne necu krast ,nisam ja takav lik.
ma šalim se.. :) pa vjerojatno bi morao ponovno instalirati, da... ali sad kad imaš licence, samo ideš na njihov web i ponovno skineš app i instaliraš
a samo je potrebno čitati faq na njihovoj stranici :D