Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• vekijeaa
  • zac189
  • mujagawudakhi
  • kiwwy
  • ivanna_t
  • ivicac1
  • wilson
  • Dottore
  • Chelavy
  • OpiumTea
  • eagleone
  • Josip R.
  • denis_osijek
  • GoldenBrown
  • Hampy
  • DanijelMpower
  • micho0305
  • DCH
  • Dr Beast
  • crashkdm

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
snippet manager
  • tražim nešto što se ponaša kao Textexpander, ali i da ima mogućnosti poput Snippet poput pretraživanja po tagovima, kopiranja u clipboard te pasteanja u željenu aplikaciju (kao što je i prikazano na video tutorialu u gornjem linku)

nadam se da postoji, jer iako mi je TE super, moram izmišljat nove i nove kratice, a kod Snippeta mi fali to što nema ekspandiranje kao TE

Post edited by john_st at 2010-12-15 14:20:57
  • 5 Komentara sorted by
  • Ja sam nakon dosta appova završio na Snippets App. Sam nema expand texta, ali ima mogućnost da snippet stavi u TextExpander. Nisam isprobao, pa ni neznam da li je to 100% što tebi treba.

Što se tiče samih snippeta radi odlično. Npr. shortcut na ctrl+s, utipkam recimo "html5", pa return i imam cijelu HTML5 Boilerplate index ;)

• Zapravo sam shvatio da mi to expandiranje i nije od prijeke potrebe. Kad logično sagledaš, neš ti razlike u tome ako ti se ekspandira u editoru ili ako ti se pastea u editor.

Tako da sam u biti zadovoljan sa Snippetom. Tagiraš snippete, pokreneš sa CTRL+s, ukucaš neki od tagova, ponudi se numerira lista rezultata, i ako mi treba peta kliknem CMD+5 i (nakon što sam skonto da mogu podesit da se pored spremanja u clipboard automatski pastea) automatski mi se pastea u editor.

• Eto, samo meni je Snippets puno bolji od Snippet. Ima pregledniju organizaciju i nesto bolji editor ;)

• To dvoje je jedino u čemu je bolji ili ima još koji detalj?

• Option+Click na ikonu u menubaru ti daje organiziranu listu snippeta, po folderima koje si definirao. Kod organizacije mozes birati i npr. za koji je prog. jezik snippet.

Kod mene je ta organizacija prevagnula, a i ko snippeta mi nekako ne pase sucelje, sve je preveliko, dok se kod snippetsa nekako bolje uklapa u sam OS.

Najbolje da probas, pa vidi ;)