tražim nešto što se ponaša kao Textexpander, ali i da ima mogućnosti poput Snippet poput pretraživanja po tagovima, kopiranja u clipboard te pasteanja u željenu aplikaciju (kao što je i prikazano na video tutorialu u gornjem linku)
nadam se da postoji, jer iako mi je TE super, moram izmišljat nove i nove kratice, a kod Snippeta mi fali to što nema ekspandiranje kao TE
Ja sam nakon dosta appova završio na Snippets App. Sam nema expand texta, ali ima mogućnost da snippet stavi u TextExpander. Nisam isprobao, pa ni neznam da li je to 100% što tebi treba.
Što se tiče samih snippeta radi odlično. Npr. shortcut na ctrl+s, utipkam recimo "html5", pa return i imam cijelu HTML5 Boilerplate index ;)
Zapravo sam shvatio da mi to expandiranje i nije od prijeke potrebe. Kad logično sagledaš, neš ti razlike u tome ako ti se ekspandira u editoru ili ako ti se pastea u editor.
Tako da sam u biti zadovoljan sa Snippetom. Tagiraš snippete, pokreneš sa CTRL+s, ukucaš neki od tagova, ponudi se numerira lista rezultata, i ako mi treba peta kliknem CMD+5 i (nakon što sam skonto da mogu podesit da se pored spremanja u clipboard automatski pastea) automatski mi se pastea u editor.
Eto, samo meni je Snippets puno bolji od Snippet. Ima pregledniju organizaciju i nesto bolji editor ;)
To dvoje je jedino u čemu je bolji ili ima još koji detalj?
Option+Click na ikonu u menubaru ti daje organiziranu listu snippeta, po folderima koje si definirao. Kod organizacije mozes birati i npr. za koji je prog. jezik snippet.
Kod mene je ta organizacija prevagnula, a i ko snippeta mi nekako ne pase sucelje, sve je preveliko, dok se kod snippetsa nekako bolje uklapa u sam OS.
Najbolje da probas, pa vidi ;)