Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Nick
  • nixaster
  • pecallo
  • rak21
  • hrvojeduu
  • dragonflyqueen
  • Boom-Apps
  • micho0305
  • pbaburic
  • MonoKulen
  • alenq
  • tr00pa
  • JustBlaze
  • kico234
  • macaksb
  • Darian
  • weiss
  • aida1956
  • supertovar
  • 15_cro_05

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Santas Run [free]
  • Santas Run

image

Besplatno na iPhone AppStoreu, enjoy!

Izasla nakon Helio Drivera 3D vec i druga VAVA games igra, Santas Run i to besplatna (poklon za Bozic)! U medjuvremenu ne radim vise sam, nego sam okupio cijeli mali tim, VAVA games :)

pratite nas rad na facebooku, i slobodno lajkajte :)

evo par game teasera:

param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YM2qJVEqo4M" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">
    param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/T-NCCdswCfA" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">
    Post edited by poka at 2010-12-16 11:51:38
  • 14 Komentara sorted by
  • Ikona, ideja, simpaticnost, scenarij, ovaj drugi filmic, sve mi se svida. Jedina zamjerka mi je kao i kod helica grafika. I skakanje mi malo cudno izgleda u ovom drugom filmicu, al nisam jos isprobao igru pa ne znam jel to dobra ili losa stvar :)

U svakom slucaju lijepo je vidjet ovoliku aktivnost od domacih developera zadnjih dana :)

• Kolko se sjecam si za Helia bio kriticniji, mogu biti zadovoljan, dosta sam napredovao znaci :) Jer se Bozic blizi smo bili prisiljeni napraviti igru u 3-4 tjedna, zato smo izabrali jednostavniju igru, ali kao vecina projekta se i ovaj oduzio, pa nije bilo vremena za peglanje igre...

@ficho: Imas li mozda konkretno nesto sto ti se ne svidja ili sto mislis da bi se moglo drugacije bolje (za grafiku mislim)? Pokuso sam ic na 3D cartoony stil, kako ti se to cini?

Rado bi cuo i druge kritike, iz njih se da dosta korisnog izvuc...

Post edited by poka at 2010-12-17 02:17:19
  • Može jedno bezvezno pitanje, što je uvjet za level2?

Toliko sam se naskakako a još uvijek nisam došao do njega :D

Post edited by therrlu at 2010-12-17 04:34:37
    MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • Svaka nova HR app je sve bolja i bolja.. svaka čast dečki.

Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • @ therrlu i ostali: Nazalost sam sinoc primjetio da igra ima "mali" bug na Retina uredjajima, kad zavrsis level buttoni "next level" i "play again" su jedan povise drugog. Upravo radim upgrade bez buga.

• hahah, eto dobro da sam skužio, igram igram i nikak da odem na drugi nivo :D reko, možda moram skupiti sve do jednog :D al opet, ništa

Post edited by therrlu at 2010-12-17 11:46:10
  • Hehe, ispricavam se! A testirali smo ja i kolega (on na Retina iPodu ja na 3Gu), i ja prije prije uploada idem malo pomaknut buttone i brzopleto krivo upisem parametre za Retina display, naravno nismo opet testirali na Retini... Uglavnom, sredio sam i vec je uploadana nova verzija (aproove applea bi mogo potrajat koji dan).

• Nova verzija aproovana i na storeu, pa ko je skidao na Retina iOS uredjaj neka si skine upgrade (ako zeli :).

• E to je sad to :)

• poka said: Nova verzija aproovana i na storeu

Jeste trazili hitni review ili? Kolko je trebalo za prvu verziju da approvaju? Pitam jer rade do 23. i imam jedan app koji bi htio da izade prije toga, a cini mi se da su stisnuli malo pred godisnji..

• Za prvu verziju 3 dana, a za update dan i po. Da izgleda da su ubrzali, jer sam prije ceko po 8 dana da udjem u "in review".

• Cek cek cek, 3 dana in review ili 3 dana od waiting for review do approved? Mislim imali smo prije par dana jedan update odobren za pola sata nakon nekih 26 sati cekanja, pa me zanimalo jel to iznimka il pravilo ovih dana. Sorry sto sam malo highjackao topic, al bas me zanimalo :D

• Za prvu je trebalo 3 dana ukupno da izadje na store. Za update je trebalo ukupno dan i po. Nisam trazio nikakav hitni review, nisam ni obado postoji li to..?

• Ovo izgleda OK.

Yo ma men , reh- spehk .