Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• hrvoje_
  • aramic
  • nunu
  • mujagawudakhi
  • denis_osijek
  • pero
  • kizo1712
  • ileo
  • sina
  • Ivana555
  • dare
  • danijelp
  • glatki03
  • duk
  • antevekic
  • vanja
  • TomoV
  • Mladen1961
  • kiFla
  • e_FotografijaHr

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Prijedlog za nove postove
  • Bok,

Moja žena se nešto pametno dosjetila gledajući ovaj forum! Umjesto da piše "pl. 2382 novo" neka piše samo brojka, ionako svi znamo što ta brojka znači a urednije je, zar ne. Ružno je vidjeti da taj dugačak text prelazi na desne boxeve... itd itd... Što admin kaže?

P.S. Moja žena vas pozz (zarazila sam ju Appleom yessssss)

 Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • 1 Komentar sorted by
  • Već sam nekoliko puta to popravio, ali sa svakim upgradeom zgazim promjenu jer to jos nije izvuceno u lokalizacijsku datoteku.

Admin