Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• merfi
  • nonich
  • Ilko21
  • Bernard
  • tonci
  • matijavz
  • ninja1204
  • ivan_cis
  • nikolamujdzic
  • tkotikrivkristijan
  • neo091
  • hrca10
  • wilson
  • edifreak
  • deimos
  • CooL
  • extremac
  • leri
  • MarkoAF
  • nixa

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Koju verziju da koristim?
  • Dakle, mala pomoć ako nije problem :D Koju verziju da koristim za instalaciju hackintosha? Thanx ;)

Gigabyte GA-P55-USB3

QuadCore Intel Core i5

NVIDIA GeForce GT 240

Post edited by kovacevic031 at 2010-12-22 04:13:48
    Being the richest man in the cemetery doesn’t matter to me … Going to bed at night saying we’ve done something wonderful… that’s what matters to me.
  • 4 Komentara sorted by
  • Empire EFI koristi za instaliranje MAC OSX-a

• Znači 1.085 za 10.6.3? Probam, hvala šefe :D iAtkos me uništio jučer, sve radi osim USB portova i naravno onda ne rade ni miš ni tipkovnica

Post edited by kovacevic031 at 2010-12-22 05:12:37
    Being the richest man in the cemetery doesn’t matter to me … Going to bed at night saying we’ve done something wonderful… that’s what matters to me.
  • Evo ovako, nakon par dana mozganja, isprobavanja i sve ostalo, uspio sam ga nekako složiti, ali naravno da ima ali :D

Koristio sam iBoot jer mi s njim najviše stvari radi nakon same instalacije, te nakon instalacije 10.6 SL-a napravio update na 10.6.5. Instalirao Myhack i Multibeast, dobio rezoluciju 1920x1080, radi i preko HDMI kabela.

Ali, problem se javlja pri bootanju SL-a, mora se zavrtit iBoot u DVD romu inače ništa od bootanja. Dakle, samo ubacit da se zavrti i kad ponudi boot meni odaberem Snow leopard, onda radi :D

Druga stvar, ima netko rješenje za zvuk? Radi se o Realtek ALC892 codecu, najdalje što sam došao je da sam uspio dobit simbol zvučnika kod sata, ali od tona ni t.