Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• tequilla_HR
  • Tomek585
  • skorpyon
  • nikolina
  • apple99
  • srtwt
  • elvis_zd
  • vanja
  • Yardie
  • jabuka_lover
  • adriaguide
  • loud_sight
  • e_FotografijaHr
  • Mladen1961
  • selma
  • EdSe
  • 15_cro_05
  • Chelavy
  • pech
  • Cvetna

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iphone 4 i tomato problem
  • Evo imam jedan "problemcic" pa me zanima dali se to kome dogodilo i zna li tko rijesenje ... imam iphone 4 sim free (jb+unlock) i kad stavim tomato karticu (uredno bez greske izrezana) jednostavno mi pokaze "No SIM" i nakon cekanja od desetak minuta situacija je i dalje ista, s drugim karticama (VIP i T-Mobile isprobane) radi normalno.

 MacBook Pro 3.1
     Iphone 3g, 8gb
     Iphone 4, 16gb
     Ipod Shuffle, 1gb
  • 8 Komentara sorted by
  • možda je kartica "stara". i meni nije htjelo raditi na staroj simpi( ona crvena na kojoj je pisalo Cronet :) ) i išao sam zamijeniti i proradilo...

• ma nije stara paket je novo otvoren bas da bi provijerija dali radi s njom, jednostavno nece radi s tomatom :(

 MacBook Pro 3.1
     Iphone 3g, 8gb
     Iphone 4, 16gb
     Ipod Shuffle, 1gb
  • dok pokaze no sim znaci kartica nije dobro izrezana - 100 %, kartica ne moze biti stara, posto su tomato kartice zadnja generacija, taman i da stavis u t-mobile iphone moralo bi se izbrisati ono no sim i da pokaze samo točke gdje bi trebalo biti ime operatera, znaci kartica nije izrezana dobro, to je to, uzmi šablonu i izrezi novu tomato karticu, jer vjeruj mi 1 mm zna bi presudan!

Post edited by Dragan at 2010-12-23 18:13:08
  • ali tri tomato kartice sam izrezao i nista, a t-mobile i vip odmah iz prve i radi ... 100% sam siguran da chip nisam zarezao (jer kad tu izrezanu karticu stavim u stari SE K800 radi normalno) :/

 MacBook Pro 3.1
     Iphone 3g, 8gb
     Iphone 4, 16gb
     Ipod Shuffle, 1gb
  • stavi karticu u mob pa ga upali i ugasi par puta, probaj sa hard resetom ako ne upali sa normalanim. Slično mi se zna dešavati i sa tele2 karticom. Prvi put sam isto mislio da sam ju krivo izrezao i skoro otišao u tele2 po novu no nakon ove "procedure" uvijek proradi..

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • pa zasto ne nazoves tomato i narucis micro sim, siguran sam da ga imaju pa provjeri je li mozda ipak do rezanja

• evo nakon dugo testiranja, rezanja kartica (izrezao 5 komada), Iphone 4 i dalje nece proradi s Tomato karticom, kartice su 100% dobro izrezane jer kad ih se stavi u neki drugi mob npr. SE k800 ili neki Samsung rade normalno. Iphone radi normalno s t-mobileom, Vipom, Tele2 ali Tomato nece nikako. Tako da je jedino rijesenje prijenos broja u neku drugu mrežu.

 MacBook Pro 3.1
     Iphone 3g, 8gb
     Iphone 4, 16gb
     Ipod Shuffle, 1gb
  • Kako doci do tomato micro sim kartice?

Trenutno više ne isprobavam android :)