Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• crashkdm
  • jedan.tamo
  • nikolamujdzic
  • ameliepoulain
  • tonik
  • anamarijaikatarina
  • corpsebride
  • Boro
  • hrca10
  • Mafija
  • bojanjanjanin
  • iVlad
  • vukohr
  • bignjato
  • ante08
  • Saby1978
  • SuperUnknown
  • chofizg
  • McLaren
  • iKenzo

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Appleovi prijenosnici uz MAXadsl uslugu
  • Evo ipak je od sutra moguće uz maxadsl uzeti MB, MBP ili MBA

Svi postojeći korisnici MAXadsl-a od sutra mogu po povoljnim cijenama nabaviti Appleova računala MacBook

MacBook Pro će tako, uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca, biti dostupan već od 7.798 kuna, MacBook White od 6.498 kuna, a MacBook Air od 8.798 kuna, što je i do 1.600 kuna povoljnije nego u slobodnoj prodaji.

Sva tri vrhunska Appleova prijenosnika u ponudi karakterizira prepoznatljiv besprijekorni dizajn te iznimne tehničke karakteristike: velika brzina, napredna grafika, dugotrajna baterija te još mnoštvo naprednih obilježja koja ih svrstavaju među najpopularnije uređaje na svijetu.

Uz Appleova prijenosna računala – u mobilnoj i fiksnoj ponudi - HT svojim korisnicima nudi i popularne Appleove glazbene gadgete iPod touch te iPod nano kao i bogati izbor prigodne dodatne opreme. Glazbeni uređaj iPod nano dostupan je po 1.268 kuna, a iPod touch po 1.798 kuna.

• 11 Komentara sorted by
  • ne nađem tu ponudu, da li to vrijedi i za poslovne korisnike?

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • CooL said: Evo ipak je od sutra

Bit će sutra danas još nema ništa!

• nek stave macbook pro 15 isto

MacBook Pro 13'', 4GB RAM, 320 GB HD @ 7200rpm + Magic Mouse
    iPhone 4, 16GB
  • Gdje se mogu vidjeti cijene laptopa za maxadsl?

• big_mac said: Gdje se mogu vidjeti cijene laptopa za maxadsl?

CooL said: MacBook Pro će tako, uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca, biti dostupan već od 7.798 kuna, MacBook White od 6.498 kuna, a MacBook Air od 8.798 kuna, što je i do 1.600 kuna povoljnije nego u slobodnoj prodaji.

Dajte malo čitajte!!

• Mislio sam na sluzbenim stranicama!! Zanimaju me cijene za produzenje ugovora.

• | iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • da li ide to na 24 rate bez kamate ili? ovako mi se bas ne isplati kupiti,novih zapak na crno za garancijom ima jeftnije..

• ja kada sam 2008 uzeo preko njih na 24 rate uglavnom je cijena bila ista za gotovinu ili za plaćanje na rate. oko 8k kn je bio white u ponudi 2008. godine i rata je bila oko 330-350 kn tako negdje. Tako da je cijena koja je na webu uglavnom i cijena koja će se platit u gotovini ili na 2 godine

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • Jel itko uzimao ovako sada mac, ja čekam poziv vec 3 tjedna, dodje mi da poništim zahtjev i prebacim sve na iskon ili bnet..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • Nek stave 15" pa bi uzeo odma

MacBook Pro 13'', 4GB RAM, 320 GB HD @ 7200rpm + Magic Mouse
    iPhone 4, 16GB