Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• judgedredd
  • mopsy
  • zipce
  • glatki03
  • darmar80
  • prcela
  • deanmilisic
  • Andy_Boy
  • hrvojeduu
  • dembow
  • Dr Beast
  • Braacic
  • jigMsaw
  • andreicek
  • Ficek
  • LC120black
  • Vanja VKTR
  • monotag
  • berta
  • Edge

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Lijep pozdrav:)
  • Eto vam novog(budućeg) mac korisnika. Ime mi je Marin i dolazim iz Čakovca:) uglavnom, nakon teško skupljene love za prvo apple računalo(ostvarenje snova), pošto se bavim audio/video produkcijom, tj. imam audio kućni studio i amatersku video opremu za snimanej spotova u Full HD. To je i glavni prelazak na imac, a i želja da se maknem od windows konfiguracije. Pa dakle, razmišljam o 27" modelu sa i5 ili i7 procesorom, tj. dali se isplati uložiti dodatnih 1500kn u jači procesor? te naravno dali ima negdje kod nas u hrvata da se nabavi odma imac? pošto lova spremna i planiram za zagreb početkom sljedećeg tjedna pa da odma uzmem mašinu? ili da otiđem preko granice? zahvaljujem na odgovorima:))

...guitarist Mack...
  • 7 Komentara sorted by
  • Dobrodosao na forum!

ne bavim se time, al mislim da ce ti iskusniji preporucit i7 za tu vrstu posla :)

Games dont make people violent, lag does.
  • Dobrodošao, ja sam svog maca kupio u finderu pa probaj vidjeti kod njih.

MacMini : iPad : iPhone
  • Ja isto smatram da pošto se baš misliš baviti videom da ćeš znati iskoristiti jači procesor i da će ti biti isplativa investicija.

Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • Dobrodošao. Mislim da će ti bilo koji od ta dva procesora biti sasvim dovoljni. Znaj samo da se i7 modeli naručuju zasebno. Što znači da ćeš čekati jedno mjesec dana na njega.

• oke, a ima slučajno koji dostupan sa i5 na lageru? ako netko slučajno zna, ako ne budem u ponedjeljak kontaktirao malo okolo koja nabavlja se apple pa se raspitao. Pošto sam student Riteh-a u rijeci imam 10% popusta na kupnju, a u apcomu dok ih kontaktirao još prije 2 mjeseca informativno rekli su da bi se dalo srediti nekih 15% pa mislim da mi je to idealna prilika:)

...guitarist Mack...
  • Nedavno sam za posao tražio i uzeo 27icu sa i5. Tražio sam ponude sa tri različita mjesta i svi su ih tada imali na lageru. Ako nemaju, obično dobiju u roku tjedan dana. Ali najbolje ti je naravno nazvati i vidjeti stanje.

• ja budem nakraju uzel i5 27", odluka je pala...sada samo da vidim di je najpovoljnije? tj. dali mi studentski popust vrijedi kod svih ili samo u apcomu, to se moram raspitati:)

...guitarist Mack...