Opreostite ako sam pokrenou temu koja je već pokrenuta. Čito sam rezličite postove ali nigdje ne mogu naći jasan odgovor!!!
Kada u hrvatsku dolazi ipad??(mjesec ili ako točno znate datum)
HVALA
mislis jedinica ili dvojka :D
koji smeh..danas mi mama slavi rođendan..dakle ekipa oko 50 +-5 godina..i nas par mlađih..i nekih sat vremena pričamo o apple-u, iPadu i iPhone-u, svi oduševljeni..stara veli da bi mi uzela iPad..al nemre jer ga nema u RH(a ona bi prek firme)..njezina frendica isto zagrizla..koma
ajmo poslat neko pisamce Jobsu možda se smiluje...
Za oba dvoje ako može??
HVALA
ne zna se. znat ces kad dodje :)
Mislim da će se jedinica preskočiti.
Josipe ako smatras da Jobs nije zasluzio te pare onda slobdno zamijeni taj iPhone iz potpisa sa win7 phoneom ili androidom ;)
ne brinite se! sad je njih uhvatila prpa kad su vidjeli sta se desava na CESu. sad cemo vidjet sta ce apple uraditi :D
nisu oni bedasti..sad će svaka firma objavit neki tablet i onda će apple za mjesec dva objavit iPad2 koji će ove ostale papat ko kokice... XD
Prije mjesec dana došo u Poljsku,Italiju, jedino neće doć kod nas:(
u italiji je bio davno koliko ja znam
A sorry u Italiju je došao odavno. Ali siguran sam da je prije mjesec dana došo u Mađarsku
@grgamajstor A šta ti je tako bitno kada će doći u Hrvatsku, ako ga želiš kupiti imaš ih ovdje na oglasniku ili brdo na njuškalu. Osim ako ne kupuješ na firmu pa ti treba R1.
Phantom_Lord said: u italiji je bio davno koliko ja znam
U italiju je došao u 6.-om mjesecu prošle godine.
To nisam znao.
"...ako sam dobro načuo..." :-D
U svakom slučaju nadam se da je u pravu! Iako, ako se ne varam, Apple je obično dovodio iPad u skupine od nekoliko zemalja odjednom, i to najavljivao malo unaprijed ipak?
I ja citam i vele ovaj tjedan, je li moguce???
Pa pošto dolazi novi, a Apple ima veliku zalihu iPadova, a to treba brzo riješiti, mogueće je da dolazi, sada se pune te "zaostale" zemlje da se to što prije rasproda, tako da je vrlo moguće.
I ja sam si to tak nekako objasnio... Ali bolje ikad nego nikad, a tko nam je kriv kad živimo u malecnoj državi.
drzava je debelo u minusima. idemo u nazad ljudi :D
Phantom_Lord said: drzava je debelo u minusima. idemo u nazad ljudi :D
i to velikim koracima...
Decki koncentracija. Ne trebaju nam jos i ovdje politicke teme.
nisu to politicke teme, to su realne teme hehe
Kojima nije mjesto ovdje, jedva cekam da mi izadu iz glave dok dodem s posla, ne treba ih i ovdje.
ma ok, i ja se slazem, ali to su bile vise samo vise natuknice i zafrkancije... tako da... ne treba sve shvacat ozbiljno ;-)
powercom nositelj odobrenja?!
http://www.gadgeterija.net/2011/01/26/docekali-smo-ipad-napokon-dolazi-u-hrvatsku/
Datum izdavanja potvrde (RITT odobrenja) je jos 5.1 Uf, kak to sve polagano ide. Zivjela administracija...
a ko ce drugi nego powercom. sta mislite oce li biti popust 10% za studente :D ja mislim da nece, jedino ako cemo im dati 10% extra :D
Napokon došo Ipad...Ali se neisplati ga sad kupit jer u 6 mjeseci izlazi dvojka..u US :)
@Pejo, kolko su ti pouzdane te info?
Nikoliko.. :) mislim, to je samo predviđanje koje i je najlogičnije, i vjerojatno će biti tako.. ali opet, i ne mora biti.. nema još nijedne službene (ili pouzdane neslužbene) informacije o tome..
zadnje vrijeme pratim ove amere na youtube-u..svi to predviđaju zbog onog jednogodišnjeg ciklusa..al ko zna...
samo nek požure!
bsevo said: @Pejo, kolko su ti pouzdane te info?
To su nagađanja, baš zbog tog ciklusa. To što sam rekao nije sigurno, to je samo moje mišljenje, no za koji dan ćemo ubrzo i to doznati. Sada početkom veljače treba bi biti event, pa će biti više info o tome, a nadam se i predstavljanje novog iPada.
Da, ja isto vjerujem da će tako bit..
ali i ne vjerujem da će bit event tako brzo, tj. ne vjerujem da će bit duže od par tjedana prije početka prodaje.. Lani je bila drugačija priča jer su ga tek predstavili, i onda je krenula prodaja nakon 3 mjeseca (s iPhoneom je bilo nakon 5 mjeseci).. A sa svakim sljedećim iPhoneom je samo par tjedana, a vjerujem da će sada biti i tako (nema logike da sad predstave neko čudo i onda na tržištu drže prvi iPad još 2-3 mjeseca).
Mislim da će u prodaji istovremeno biti novi i stari modeli, slično kako se još uvijek prodaje iPhone 3GS.
Možda najave bijeli iPad pa ne dođe nikad :)
Dottore said: Mislim da će u prodaji istovremeno biti novi i stari modeli, slično kako se još uvijek prodaje iPhone 3GS.
>
Da da, definitivno
iAnte said: Možda najave bijeli iPad pa ne dođe nikad :)
to je to! :D
iPad 2 izlazi u travnju (4-ti mjesec), to je za US, kod nas je negdje u 6-om mjesecu a u europi nešto prije, najvjerojatnije 20-30 dana nakon izlaska u US.
Sam ti šalji pisamce pa će te Jobs otkantat ko i druge, nevoli da ga se smeta dok broji svoje pare i uživa u njima. LOL