Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• techno46
  • mate
  • neo123
  • gsustek
  • fulek
  • kakarinac
  • MadMax
  • jose34
  • dnbstudio
  • gadafi
  • mex2
  • metalni
  • maki1
  • radikaldub
  • nikolajagic
  • andrej1234

Tko je online (0)

Problem sa aktivacijom Iphone-a 4 kupljenim u USA
  • Ako netko zna da li postoji rješenje za ovaj problem molio bi za pomoć..

Iphone 4 kupljen je online u USA 15.12.2010. Prilikom aktivacije traži me original AT&T karticu i da se spojim na iTunes 10.1. Nakon što to napravim iTunsi traže ZIP code vlasnika telefonskog broja na koji je iphone kupljen te zadnje 4 znamenke njegovog SSN-a. Ja te sve podatke upišem i provjera porođe ali tada iTunsi javljaju da je korisnički račun 'past-due' (valjda nisu podmirene sve obveze po tom računu) i aktivacija se ne može nastaviti (treba nazvati neki njihov broj). Dakle, zanima me da li postoji neki način da se taj iphone za početak aktivira (osim da vlasnik tel. broja podmiri obvezu prema AT&T-u :) )?

Hvala

• 14 Komentara sorted by
  • moze jedino jailbreakom on odmah aktivira iphone ako se ne varam. neki dan sam imao slucaj sa 3g na 4.1 i tako sam rijesio, sad neznam koju verziju imas ali eto pokusaj ne boli nista :-)

iPhone 4S iPhone 4 NEW iPad MacBook Air MacBook White
  • ok, znači aktivacija bi se mogla zaobiči ako ga uspijem jailbreakati sa recimo redsnowo-m? da li postoji način da saznam koji je fw u njemu samo iz serijskog broja ili nekako drugačije budući da u iTunsima ne vidim verziju fw-a?

• odes u podesenja, opis i vidis tamo. da s redsnowom mozes to napraviti.

• kako da odem u podesenja kada mi iphone daje samo emergency call i kaže da se spojim na iTunse??

• da da u pravu si :-) a vidi skini 4.2.1 i 4.1 firmware pa pokusaj ako ne bude islo s jednim ici ce s drugim. a probaj i skinuti tinyumbrellu pa kad ga spojis u recovery modu bi trebao ocitati info o telefonu.

• 4.2.1 je unutra, idem probati jailbreak sa redsnowom..

• jailbreak uspjesan, sad da mi ga je jos otkljucat ;)

• stavio i ultrasnow v 1.2 ali ne otkljucava ga. Pretpostavljam da je to zbog 03.10.01 basebanda?

• nista od unlocka za sada. bit ce nadamo se uskoro... sretno s novim iphoneom. :-)

• ok, hvala na pomoći.. pozdrav

• pokusaj onu novu metodu SAM aktivator

• Ako sam dobro shvati SAM metoda služi samo za aktivaciju iphonea, bez unlocka 3.10.01 basebanda? Jer nakon JB-a iTunsi su mi normalno aktivirali iphone

• Vjerovatno odavno prozvakana stvar ali ispricajte me.

Kod aktivacije uredjaja kad se kaze da trazi "originalnu SIM karticu" da li se misli opcenito na bilo koju SIM karticu operatera na kojeg je iphone zakljucan ili bas specificnu SIM karticu nekog korisnika koji je pocetno kupio iphone? Da li se moze vidjeti status aktivacije u smislu na koga glasi ili nesto takvo?

I drugo, ako je iphone jednom aktiviran to je trajno? Dakle nakon potpunog restore-a nema ponovne aktivacije?

• Misli se na karticu operatera, ne i korisnika. Svaki put kad napraviš potpuni restore bit će potrebna aktivacija uređaja, znači nije trajno.