Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• SinkeSS
  • edifreak
  • bojanjanjanin
  • danijelp
  • TomTom
  • Damirst
  • luxx
  • Predator971
  • Dariobo
  • monotag
  • micro
  • Luka
  • judgedredd
  • 15_cro_05
  • DanijelMpower
  • Vlada11070
  • icanic
  • MarkoAF
  • elviszd
  • zipce

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Skype-video pozivi
  • Izašla verzija Skype-a za iPhone, iPod Touch sa mogućnošću video poziva...

Post edited by Dottore at 2010-12-30 10:55:57
  • 4 Komentara sorted by
  • Ej kolika vam je rezolucija videa (prednja kamera)...nisam u mogućnosti provjeriti na kompu (nisam kraj svog PC) koliku rezoluciju prima sa iPhona 4 ili iPoda Touch 4. Imate pod opcijama uključiti nešto kao ''call technical details''. hvala

Post edited by gorila11 at 2010-12-30 15:03:25
  • isprobao bas jucer i stvar radi super. ja na 3gs, frend na 4orci. na wifiju super radi, na 3g mrezi vec malo trza. meni je bilo smijesno jer nemam prednju kameru pa sam svako malo okretao mob da me frend vidi :)) a ništa, staneš se pred ogledalo i eto :D

uglavnom stvar super radi makar frend veli da je Facetime puno bolji.

i naravno isprobali smo i zvanje sa moba - frend se javio za racunalom i sve super.

imo, jako dobar update!

• isprobao i radi super, ovo za rezoluciju nisam gledao, ali s ovim sto sam vidio sam super zadovoljan.

iphone 4S
  • Ovo nesto ''call technical details'' uključite u skypu na kompu :) pod options-advanced-advanced settings-display tehnical info during calls. mislim da se ti detalji dobiju i prelaženjem miša preko video poziva.

P.S. Sad sam testira na jednom starijem PCu i iPod mi šalje rezoluciju videa od 192x144. No ne znam jel taj komp jadni ograničava rezoluciju i loši upload :) pa slobodno testiranje i vi ;)

Post edited by gorila11 at 2010-12-31 08:08:12