Izašla verzija Skype-a za iPhone, iPod Touch sa mogućnošću video poziva...
Ej kolika vam je rezolucija videa (prednja kamera)...nisam u mogućnosti provjeriti na kompu (nisam kraj svog PC) koliku rezoluciju prima sa iPhona 4 ili iPoda Touch 4. Imate pod opcijama uključiti nešto kao ''call technical details''. hvala
isprobao bas jucer i stvar radi super. ja na 3gs, frend na 4orci. na wifiju super radi, na 3g mrezi vec malo trza. meni je bilo smijesno jer nemam prednju kameru pa sam svako malo okretao mob da me frend vidi :)) a ništa, staneš se pred ogledalo i eto :D
uglavnom stvar super radi makar frend veli da je Facetime puno bolji.
i naravno isprobali smo i zvanje sa moba - frend se javio za racunalom i sve super.
imo, jako dobar update!
isprobao i radi super, ovo za rezoluciju nisam gledao, ali s ovim sto sam vidio sam super zadovoljan.
Ovo nesto ''call technical details'' uključite u skypu na kompu :) pod options-advanced-advanced settings-display tehnical info during calls. mislim da se ti detalji dobiju i prelaženjem miša preko video poziva.
P.S. Sad sam testira na jednom starijem PCu i iPod mi šalje rezoluciju videa od 192x144. No ne znam jel taj komp jadni ograničava rezoluciju i loši upload :) pa slobodno testiranje i vi ;)