Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• edifreak
  • werfter
  • Dalmit
  • jedan.tamo
  • DanijelMpower
  • dkrt
  • Klaudio
  • matic_2.4
  • zeljkofilipin
  • Febo
  • papa_Strumpf
  • Vlada11070
  • dardam
  • luciferred
  • radikaldub
  • MrNice
  • zac189
  • zhirafica
  • cvitko
  • dragonflyqueen

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Jel mi sad smijemo prodavati na eBayu?
  • Bok i sretna vam još jedna godina,

Jel istina da ćemo mi Hrvatići smjeti prodavati stvari na eBayu tj. primati lovu na PayPal od 1.1.2011.?? :D

Post edited by Cozmika at 2011-01-01 13:00:55
     Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • 6 Komentara sorted by
  • Mislim da se tek sad otvorila mogucnost za to po nasem zakonu, ali jos treba cekati da to PayPal uvrsti u svoje usluge.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • Nadam se da će biti brzi, gdje se može pratiti to?

• Ako uopce to uvedu, trebala bi biti obavijest u PayPal-ovom Policy Updates (a i vjerojatno bi trebali i na mail dobiti neku obavijesto od PayPala-a), ali nemoj se previse nadati, te glasine su krenule kad je kod nas donesen taj zakon i kad je receno da ce stupiti na snagu 1.1.2011, ali koliko znam PayPal jos nije nista sluzbeno potvrdio vezano uz to.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • songoku said: ali nemoj se previse nadati

šmrc

• I do sada si mogao prodavati na ebayu, ali koristeci eventualno moneybookers. Paypal bi mogao cekati nas ulazak u EU, mislim da je njima manji problem bio ovaj zakon, a veci zakon SAD-a po kojem su oni duzni osigurati uvijete u kojima se ne moze prati novac.