Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• mopsy
  • Beli
  • otkup mobitela
  • ivanos2
  • _matija_
  • jpelko1
  • Boro
  • McLaren
  • baka
  • micro
  • Riki
  • srtwt
  • jigMsaw
  • ikola
  • imaticx
  • Saby1978
  • zaki23
  • luciferred
  • ante08
  • Mladen1961

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
t-mobile 50% popusta naravno nije za sve
  • Pozdrav, evo sad zovem SZK i pitam koliko košta iPhone u simpi, a dama veli da je popust na sve osim na iPhone. Ovo je slika ponude:

http://img814.imageshack.us/img814/1707/tmbl.jpg

Naravno da t-com odjednom nije postao fer prema kosinicima nego su i dalje ostali prevaranti i lupeži.

Bravo t-com, ostajete vjerni svojoj reputaciji. Kad mi istekne ugovor nemojte se ni truditi zvati me da ga produžim kod vas pored trenutne Vipove ponude.

Post edited by klock at 2011-01-03 06:00:40
    MacBook Pro 13'', 4GB RAM, 320 GB HD @ 7200rpm + Magic Mouse
    iPhone 4, 16GB
  • 65 Komentara sorted by
  • klock said: Pozdrav, evo sad zovem SZK i pitam koliko košta iPhone u simpi, a dama veli da je popust na sve osim na iPhone. Ovo je slika ponude:

pa šta iphone nije "mobilni uređaj"? Očito je trebalo napisati na SVE smartphone, valjda bi se onda odnosilo na iPhone, ali ako ostali androidi i BB budu na popustu onda je to totalna pušiona.

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • dakle zvao sam SZK i nakon 20 minuta je žena odlučila poslati mail jer je skužila da su krivo oglasili. Nema veze sa smartphone - nesmartphone. Svi uređaji u svim ponudama (osim iPhonea i macbookova) ulaze u ponudu. Prave takvu senzaciju od tog iPhone ne bi da ću ga duže od godinu dana koristiti prije nego kupim novog.

iPhone 4, 16GB
  • Gamad iz T-obitelji se blamira po tko zna koji put. Nadam se da će netko progurati stvar u novine i medije, tek tako da se ljudi podsjete s kim imaju posla!!

Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb
  • hmmm zanimljivo, evo ja sam maloprije otiša u temobajla i kupija av cable i iphone 4 dock, i sve to sa 50% popusta, nisam nikakav uređaj uzea ni nikakvu pretplatu :))

iPhone 4 iOS 4.3
  • marko011 said: jel ona bluetooth slusalica u mogucnosti reproducirati glazbu iz ipod.app ili ostalih aplikacija (po defaultu ili neki tweak iz cydie)?

tweak iz cydie - Bluetooth Mono SBS Toggle. ali glupo je, los je zvuk i pucketa nekad.

inace sa tim tweakom mozes bt slusalicu koristiti sa skypeom. inace ne ide :)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Odlučih i ja priključiti se zajednici "zadovoljnih" T-com korisnika... evo šta se desilo tog kobnog dana...

Uđem u T-centar s tarifom koja nije na ugovor i nadom kako ću izaći van s novim iPhone uređajem, većom tarifom i ugovorom na 24 mj. I kako to obično biva, da nada umire i zadnja, ja po običaju saznam da je i kurva... Odem do napirlitane kokoši za pultom i objasnim situaciju. Uzme mi osobnu, unese podatke, ustanovi da nemam neplaćenih računa (jer se skidaju trajnim nalogom) i pokrene zahtjev za tarifu i300 i izvadi moj nesuđeni iPhone 3GS na pult. Znojnih dlanova gledam u svoj novi uređaj i čekam da kraljica majka završi s procedurom pa da se zakopam narednih 24 mjeseca. I nakon 5 minuta tipkanja veli kraljica da NEMOŽE! Ni manje ni više, tim riječima. I gledam ju blago telećim pogledom i s upitnikom iznad glave očekujući normalan odgovor... naravno, njoj "sistem" ne dozvoljava da povećam tarifu i svežem se na 24 mjeseca, iz naravno njoj nepoznatih razloga (kao da ona radi tamo pa bi trebala znati ?!?!)... uglavnom... neka ja pišem pritužbu T-com bagri!

Na kraju... uspjeli smo se kraljica majka i ja složiti u jednome - "...dragi T-come molim te mi daj da na 24 mjeseca trošim svojih krvavo zarađenih 400 kn mjesečno kod vas..." - bahato čak i za T-com, zar ne?

I hvala Bogu na shopping centrima i svoj raskoši ponude... odšetam lagano u VIP i za 3 minute riješim stvar :)

Znam da niti oni nisu neka sreća, ali T-com više NIKAD !

 MacBook Pro 13"
     iPhone 4
  • @icanic pa nemamo o čemu raspravljati. činjenica je da sam produžila ugovor sat-dva prije nego su ukinuti tu tarifu na koju sam produžila i uveli nove, meni povoljnije. i činjenica je da u skladu za zakonom o zaštiti potrošača imam rok od sedam dana (ne drži me za riječ, nisam ziher jel baš toliko ili koji dan manje - više, a ne kopa mi se sad po zakonu) za zatražiti raskid ugovora bez obrazloženja. i oni su to dužni ispoštovati. ne samo t-mobile već bilo koja trgovina, banka ili bilo tko drugi s kim se potpiše ugovor o kupnji neke usluge. čak i kad potpišeš ugovor o kreditu s bankom, u tom nekom roku možeš zatražiti njegov raskid, bez ikakvih dodatnih troškova za tebe.

što je meni u konačnici i napravljeno, jučer su mi javili da je ugovor poništen.

• Pitao sam i ja to ekipu telekoma jučer na twitteru. Ne vrijedi ponuda ni za Mac-ove. :/

• Mislim da u to ulaze samo kada uzimaš na pretplatu (24 mjeseca).

http://www.tportal.hr/scitech/tehno/104256/T-Mobile-nudi-50-posto-popusta-na-SVE.html

"Revolucionarni iPhone 4 također ulazi u ponudu."

Mislio sam uzeti dock, valjda to ulazi :)

• ulazi i oprema, ali opet SAMO ako se potpise ugovor... bio danas i pitao... :I

Macbook Air 11"
    Iphone 4s 16gb
  • Cek, ako ja recimo hocu kupit slušalice koje spadaju u dodatnu opremu na što točno moram potpisat ugovor?

• Potpišeš pretplatu na 24 mjeseca. Epic fail.

• TCvetkovic said: Potpišeš pretplatu na 24 mjeseca. Epic fail.

>

Da, uz pretplatu dobijem novi broj, a novu megaübercool kartcu stavim u slusalice koje se pretvore u mobitel. :D

• strašno, ja danas čekao da upiknem dock kad ono baba začuđena "pa ne ulaze vam ti proizvodi u popust ..." ... Ono što piše na njihovim stranicama to je izgleda čista glupost, možeš uzeti samo torbicu za nokiju, sve ostalo što imalo valja ne ulazi u akciju :) ... a ljepo piše popust na SVE

• potrošač...

• Ma što nije za sve. :P

http://yfrog.com/h24x2zaj

Post edited by LordShigi at 2011-01-03 14:57:08
    I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Treba se žaliti potrošaču i Hakomu i još nekom jer je to lažno oglašavanje ! Predlažem grupni mail svim institucijama.

iPhone 4, 16GB
  • ajmo ih za lazno oglasavanje prcat! pa da moze neko od nas da kupi nesto dobro :D

• Ma da, ali stvar je u tome da ne oglasavaju lazno. Samo moras procitati sitna slova. To ti je isto ko i ono mobitel za 1kunu, samo moras citati mala slova.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
  • Teoretski ih se moze tuzit jer nigdje nemaju javno dostupna ta sitna slova. A nisu bas bila dostupna ni njihovim korisnicima veci dio dana jer moj t nije radio...

• U teoriji da, ali od toga nebi nista dobio osim ogromnih sudskih troškova. A i ako dobiješ, jel zaista vrijedno sve to samo radi 50% popusta, mislim nemojte me krivo shvatiti puno je to ali mislim da ipak nije vrijedno tolko trckaranja, para i svega toga.

I f***in HATE vanilla.
  • Ma nije vrijedno tuzenja na sudu, al slanja maila gore navedenima institucijama je.

• Bilo bi lijepo uzeti macbook pro za 50% cijene u 1GB tarifi (50kn mj.). Tada bi se isplatilo..

Nije moguće kažete?

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • To sam se i ja ponadao da mozda daju airca za 50%, odmah bi uzeo :) Ali nista od toga

• Gledam reklamu na TV-u, kaze; "50% popusta na SVE uredaje i dodatnu opremu BEZ IZNIMKE!"

E sad, to bi znacilo i ajfonceke, ne? Macbookove bih isto mogli svrstati pod uredaje :)

Post edited by rak21 at 2011-01-04 13:28:19
  • jao ljudi, pa zamolite nekog tko kupuje mob da vam uzme neki dodatak s 50% popusta i to je to..uostalom ja sam išao kupiti bluetooth slušalicu i usb kabel i rekao mi je frajer da ak neću nikog gnjavit nek uzmem neki simpa paket za 68 kn..neki LG smeće..reko ok, nema frke, dobio mob i sve za 361kn i to je to :D

Post edited by bubi at 2011-01-04 18:13:07
    Apple Campus Rep
  • jer zna netko jer ima iphonea 4 odmah na stanju ako recimo dođem i prebacim sa simpe na pretplatu? konkretno Zagreb (Dubrava, oko trga)? hvala

• ma ja sam kupio 6 stvari kod njih jučer, bez simpa paketa ili potpisivanja ugovora ... znači, universal dock 2, component av cable, 2 auto punjača, bluetooth headset i iphone 4 dock za 683 kune ... što je stvarno jeftino ...

MacBook Air i7 - 2011 | iPhone 4S 64GB
  • Na T-Mobile stranici u webshopu piše da je u sve navedene cijene uključen popust u iznosu od 50%.. A Apple magic mouse na istoj stranici košta 568 kuna. U apcoma košta 579 kuna. Dobar im je taj 50% popust.

Post edited by iAnte at 2011-01-05 06:46:41
  • Da, to za magic mouse mi nije jasno, ajde, MacBookovi nisu nikakva oprema definitivno, ali miš moze proc. Da rezimiramo, jel se može onda oprema kupit normalno ili ima peripetija nekih ili u svakom T-centru vrijede drukčija pravila?

Post edited by nix1001 at 2011-01-05 07:05:44
  • Dali se onda odnosi popust na Mouse ili ne

• Prodaje li t-mobile odnosno ima li u webshopu apple wirelles keyboard i po kojoj cijeni?

• "Poštovani, zahvaljujemo na vašem upitu te vam u nastavku dostavljamo odgovor.

Ovim bismo vas putem željeli obavijestiti kako kupnja samog iPhone 4 uređaja kapaciteta 16 GB, nažalost, nije obuhvaćena popustom od 50% te se spomenuti prodaje po punoj cijeni od 7.398,00 kn.

Ukoliko bi vas interesirala povoljnija kupnja navedenog uređaja uz neku od tarifa koje su dostupne u ponudi možemo vam preporučiti posjet našoj službenoj stranici pod navedenim linkom: http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-00-00.asp

Iskreno se nadamo da smo vam pružili potrebne informacije te vas ovim putem srdačno pozdravljamo.

S poštovanjem

Hrvatski telekom d.d. "

• a meni rekli da popust na opremu mozes ostvarit samo ako kupis neki simpa paket ili potpises ugovor za neku tarifu....jooj uvijek neke gluposti...

• Da li netko možda zna od vas da li ja, kojemu pretplata ističe tek za godinu dana, mogu sada produljiti pretplatu i dobiti taj popust od 50%????

• abancic said: Da li netko možda zna od vas da li ja, kojemu pretplata ističe tek za godinu dana, mogu sada produljiti pretplatu i dobiti taj popust od 50%????

6 mjeseci prije isteka pretplate

• trasty said: ma ja sam kupio 6 stvari kod njih jučer, bez simpa paketa ili potpisivanja ugovora ... znači, universal dock 2, component av cable, 2 auto punjača, bluetooth headset i iphone 4 dock za 683 kune ... što je stvarno jeftino ...

sto si dobio jos neki dodatni popust, ja kad to tvoje zbrojim ispadne mi 747 kn... nego, u kojem si to t-centru uzeo

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • u zagrebu nije bilo universal dock 2 i component av cabl, pa sam to u splitu kupio, t-centar. imam R1 račun kod sebe, cijena je 683,00 kn ...

• izgleda da je to luda kuca u tom t-mobile, svugdje drugacije cijene.

Ja sam isto danas slusao na radiju i rekli su da je popust na sve BEZ IZNIMKE! ja isto ne kuzim kako onda iphone spada u iznimku

• iphone je uvijek iznimka :)

• od tog iphonea rade neznam što.. običan mobitel kojeg ću za par mjeseci zamjeniti kad dođe 5ica ili nešto drugo a da je bolje.

iPhone 4, 16GB
  • Ja sam dosao u T-centar u Areni i htio uzeti misa. Zena rekla samo uz produzenje prijave, sto nigdje ne pise. Pa ako netko zeli, ja sam ih vec prijavio Inspektoratu, ali sto vise prijava to bolje... https://prijava.mingorp.hr/

• Nick said: Ja sam dosao u T-centar u Areni i htio uzeti misa. Zena rekla samo uz produzenje prijave, sto nigdje ne pise. Pa ako netko zeli, ja sam ih vec prijavio Inspektoratu, ali sto vise prijava to bolje... https://prijava.mingorp.hr/

Bilo bi super kad bi prijave bilo kome imale smisla, ali oni su prevelika kompanija da bi si dopustili "propuste" te vrte. Iza njih stoj tim pravnika i kojekakvih marketinskih strucnjaka koji ce ti na sve nac odgovor. Sve su oni to dobro pripremili i razmotrili. Kazem, ja sam za za slanje mejlova i prijava, ali ne znam jel ce to na bilo sto utjecat. Nažalost.

• Istina. mogli smo bez njih kupovati opremu do sada, moci cemo uvijek ;) neka te navlakuse ostave za sebe...

• Slazem se da je to velika masinerija, ali i zakoni EU koje smo preuzeli zbog kojih sad i postoji ova online prijava sluze da im malo srezemo krila :) Istina je da je relativno lako danas nabaviti bio sto, ali me njihovo vrijedjanje inteligencije naroda zivcira :(

• Sta sad iStyle nudi iPhone 4 po 50%, 6mj snizena pretplata. sad ne znam da li se sam uređaj moze kupiti otkljucan za 3700kn :D

• Ja sam zvao službu za korisnike i bio u Tmob centru kažu da: iPhone je u pola cijene ako se uzme pretplata na dvije godine, koja je prvih 12 mjeseci isto u pola cijene.. znači.. iPhone 4 16Gb u tarifi i150 je 1450 kn i prvih 12 mjeseci plaćaš 75 kn... u tarifi i300 je 698 kn i prvih 12 mjeseci plaćaš 150 kn.. nakon tih prvih 12, mora proći mislim još 4 mjeseca, pa možeš spustit tarifu dole..

• Phantom_Lord said: Istina. mogli smo bez njih kupovati opremu do sada, moci cemo uvijek ;) neka te navlakuse ostave za sebe...

pa i je navlakuša, ostavio sam 600kn kod njih, a da mi je se dalo malo zezati moga sam naći sve to i jeftinije ...

• Phantom_Lord said: Sta sad iStyle nudi iPhone 4 po 50%, 6mj snizena pretplata. sad ne znam da li se sam uređaj moze kupiti otkljucan za 3700kn :D

WTF?! :D

• evo sto pise na facebooku:

[OBAVIJEST] 50% na iPhone 4 uređaje i 6 mjeseci 50% popusta na iTarife moguće je ostvariti i u iStyle poslovnicama! :D

iPhone 4 uređaji raspoloživi su u Arena Centru i Vlaškoj 63, te su cijene na stranici ažurirane! :))

p.s. U našim poslovnicama moguće potpisati novi ugovor, no ne i produžiti postojeći.

evo sto pise na stranici: http://www.istyle.hr/hr/Ponuda/iPhone-4/iPhone-4

niko ne govori nista o otkljucanim uredjajima. bojim se da je sve ovo opet neka navlakusa :D

Post edited by Phantom_Lord at 2011-01-07 16:52:43