Možete li mi štagod preporučiti?
Trenutni favoriti su:
Imate li štagod bolje, povoljnije, efikasnije...?
Imam HP lasera u boji i više sam nego zadovoljan ali opet imam i njihov inkjet i užasan je. Ja bi rađe išao na sigurno s samsungom.
Nisam bas u toku, ali ako biras izmedu ta 2 onda definitivno Samsung. Opcenito imaju puno potpunije drivere za Mac, a i ne znam nikoga da ima bilo sta od HP-a i zadovoljan je.
Pogledaj i Epsona, model M2000D i M2000DN (mrezni). Oko 1000 kn je, dolazi se tonerom za oko 3000 stranica, ima i toner od 8000, da se refilati. Robustan, ali dimenzijama nije baš kompaktan. Driveri za Mac su izvrsni.
evo sam na jednom drugom forumu dobio preporuku za Xerox Phaser 3140. šta možete o njemu reći? na službenim stranicama stoji da su OS X-ovi od 10.3 naviše podržani...
ja imam inkjet od hp-a. nije los, ali nije ni dobar. ima 5 boja + crna - nocna mora kad se potrosi jedna, pa treba traziti tonere (85kn po boji) a potrosi se za cas.
mozda uzmem neki laserski sad.
Ja imam HP LaserJet 6P star 15-tak godina koji radi super s gutenprint driverom na Snowu. :P
evo na kraju odlučio i uzeo ovog http://www.emmezeta.hr/multimedija/informatika/pisaci/11201/laserski-printer-xerox-3140-phaser/
dobio je nagradu best-buy u Bugu u rujnu 2010.
samo 10 metara dalje u techno-marketa košta 100kn više :O