Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• tequilla_HR
  • TomoV
  • supertovar
  • texas
  • Jonny018
  • icanic
  • atopuzov
  • rak21
  • angel
  • judgedredd
  • nunu
  • darija
  • mopsy
  • valkalinic
  • mačak
  • toc
  • IIvor
  • JagicNikola
  • ozzbozz
  • _matija_

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Laserski C/B printer
  • Možete li mi štagod preporučiti?

Trenutni favoriti su:

1. Samsung ML-1660 od 500kn sa punjenjem tonera od 1500str (250kn) koji se može puniti 5-6 puta
    2. Hp P2035 od 1400kn sa punjenjem tonera od 3000str (320kn) koji se može puniti neograničeno mnogo puta

Imate li štagod bolje, povoljnije, efikasnije...?

• 7 Komentara sorted by
  • Imam HP lasera u boji i više sam nego zadovoljan ali opet imam i njihov inkjet i užasan je. Ja bi rađe išao na sigurno s samsungom.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Nisam bas u toku, ali ako biras izmedu ta 2 onda definitivno Samsung. Opcenito imaju puno potpunije drivere za Mac, a i ne znam nikoga da ima bilo sta od HP-a i zadovoljan je.

• Pogledaj i Epsona, model M2000D i M2000DN (mrezni). Oko 1000 kn je, dolazi se tonerom za oko 3000 stranica, ima i toner od 8000, da se refilati. Robustan, ali dimenzijama nije baš kompaktan. Driveri za Mac su izvrsni.

• evo sam na jednom drugom forumu dobio preporuku za Xerox Phaser 3140. šta možete o njemu reći? na službenim stranicama stoji da su OS X-ovi od 10.3 naviše podržani...

• ja imam inkjet od hp-a. nije los, ali nije ni dobar. ima 5 boja + crna - nocna mora kad se potrosi jedna, pa treba traziti tonere (85kn po boji) a potrosi se za cas.

mozda uzmem neki laserski sad.

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Ja imam HP LaserJet 6P star 15-tak godina koji radi super s gutenprint driverom na Snowu. :P

Games dont make people violent, lag does.
  • evo na kraju odlučio i uzeo ovog http://www.emmezeta.hr/multimedija/informatika/pisaci/11201/laserski-printer-xerox-3140-phaser/

dobio je nagradu best-buy u Bugu u rujnu 2010.

samo 10 metara dalje u techno-marketa košta 100kn više :O