Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• bojan.c
  • nixa
  • ivanos2
  • GemahenLahen
  • dpeji
  • obscured by clouds
  • Antonio
  • maxus
  • Beli
  • supertovar
  • mravec
  • Jose233
  • Purger155
  • iPekica
  • ssapa
  • dabiggie
  • therrlu
  • hrca10
  • struja
  • hrvoje_

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPod shared Wi-Fi
  • Nisam znao gdje da tocno postavim ovo pitanje jer se tice mozda samo PC-a, ali mislim da cu ovdje dobiti odgovor. Naime, spajam se na internet preko mobilno interneta na svoj PC. Kod kuće imam običan modem koji ima wireless (nemam ADSL), a koristim ga kad zelim koristiti iPod ili iPhone kao remote. Kad stavim konekciju s mobilnog interneta da bude shareana sa modemom pise da modem "ima" internet, ali iPod, koji je spojen na taj modem i dalje "nema" internet. Trazio sma po netu, ali samo sam naisao na masu cudnih programa koji nista korisno ne rade. Dakle, kako da šeram mobilni internet s iPodom?

• 4 Komentara sorted by
  • Ovo je mene znalo spasit u sličnim siuacijama, pa vidi može li tebi pomoći. http://www.connectify.me/

• Ma probao sam to, ali nije profunkcioniralo. Probat cu jos jednom dok dodem kuci. Ti si isto tako šerao neku "lijevu" vezu? :D

• Ništa nisam uspio, uopće mi ne nudu ovu mobilnu vezu da stavim. Ideje?

• A šerao sam ADSL koji mi je ustekan priko kabela u PC, ne mogu se sitit jesam isto radio za mobilni i jesam li uspio :) sritno