ima kakvih iskustava, ja se mucim pa sam mislio da je netko mozda prosao iste muke :) i da ih podjeli. dakle probao gledati putem 2 aplikacije. jedna je buzz player hd koji mi je inace savrsen no u ovom djelu poprilicno steka tj reze mi sliku, nakon toga presao sam na oplayer hd koji nema hrpu toga kao buzz no izlaz na lcd salje savrseno, ali njegova mana je opet sto titlove "kelji" na samu sliku i nemozes ih maknuti na onaj crni dio. e sad, ako znate jos nesto javite. isto tako skinuo sam onaj tvOutTuner koji savrseno pokazuje sliku svega sto se vidi i na ipadu. fora stvar i za iphone i za ipad. no ovo za filmove mi i dalje nije toliko savrseno iako sam isprobao hrpu opcija i kombinacija.
Ja recimo, nemam ni jedan film na iPhoneu.. Na Macu imam instaliran ServeToMe, a na iPhone-u aplikaciju StreamToMe... Upalim app na iPhoneu i preko wifi-a streamam na iPhone koji je spojen na tv preko komponentnog kabla. Jedini minus je što ako streamaš HD film s komponentnim kablom, ne prikazuje ga u HD-u..
iPadov Video app. Film ze moze spremiti s ugradenim soft titlovima i onda ga lijepo pustas na AppleTV ili preko iPad Dock Connector to VGA Adaptera (jedini koji salje 720p sliku) i zvuk preko chincheva il kako vec oces.
imam pc i sto se tice ove sheme sa strimanjem na telefon ili ipad to odpada jer mi to netreba iako odlicno radi sa buzz playerom koji uopce ni netreba dodatnu aplikaciju na samom racunalu. jer radi drugacije. no vracam se na ono sto mene zanima, nije mi jasno ovo sto je fico napisao, spremanje filma sa ugradjenim soft titlovima ? sto su to ugradjeni soft titlovi, imam film napr xvid i srt titlove, stavim u buzz i on vrti, no mislim da to nebi hodalao da stavim u video app, nego bi trebao predpostavljam konvertirati sto odpada. jer jednostavnom nemam vremena za konvertiranja. zelim drag & drop :) i da sljaka