Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• pbaburic
  • stanjkof
  • duke12
  • vanjichh
  • macaksb
  • lajka
  • montypirate
  • zorkajovanovic
  • iVlad
  • Nick
  • therrlu
  • mkladaric
  • monty_pirate
  • aida1956
  • antevekic
  • Boom-Apps
  • wilijam23
  • wired
  • Iwaa
  • mitch

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
  • od nove clanice koja se regala na MK da potrazi posljednju slamku spasa nakon popodneva prepunog errora 1013 i blokiranja JB-anog iphone4 sa ananasom na ekranu. tudjeg iphone4 :)

• 4 Komentara sorted by
  • sta te tocno muci :-) koji je firmware na njemu?

iphone 4S
  • iphone4 na 4.2.1 ali prilicno sam sigurna da sam rijesila sve probleme. A nema sta nije bio problem - pokusaj JBa koji je zapeo, nemogucnost restoranja na itunesima zbog je li, 1013, ajd, rijesim to sve, JBam, mob se srusi sa pineapple logom na skrinu... pa sve nanovo sa jos par problemcica... no evo, sad cekam da se upali nakon reboota i da proslijedim mob vlasniku, a ja se nastavim igrati sa mojim gs-om koji radi ko urica :)

• a eto ako si rijesila dobro je, usput dobro dosla :-)

iphone 4S