Evo i moj prvi pravi Mac problem. Stvar je dosta iritantna. Odjednom, ničim izazvan iTunes se počeo sam pokretati. Nekada se samo pokrene, nekada počne i svirati, a nekada kada ga ja upalim i nešto slušam, nakon negog vremena si stisne stop. Guglah, ali ne naiđoh na neki pametan odgovor. Kao makni widgete, iskopčaj zvučnike, makni USB uređaje bla bla. Ništa korisno niti suvislo. Ima li koji mudrac ili kolega nesretnik sa ovim problemom koji ga je uspio ukloniti.
Stroj je iMac 27" i zadnja verzija iTunesa..ne znam koja je to napamet Hvala
Da te netko ne zajebava sa daljinskim? :) Šalim se, mada i to nije nemoguće... ako si u stanu i netko u blizini ima mac i stišće po daljincu?
Neznam što bi moglo biti, iskreno, prvi put čujem za takav problem. Jedini slučajevi samog itunesovog pokretanja za koje ja znam su kada prikopčaš neki iuređaj ili sa weba pokreneš itunes store.
Ne zajebava me nitko s daljinskim iako sam u jednom trenutku pomislio da bi i to moglo biti. Odnosno ne baš to, al sam mislio da je možda daljinski poblesavio pa sam mu izvadio bateriju ali se ništa nije poboljšalo. Kolko sam vidio po netu problem nije rijetkost.
Probaj s drugom tipkovnicom. Zvuči kao da ti se "play" tipka sama od sebe stisce.
Nemam MAc tastaturu, odnosno nemam niti play gumb. Dakle nije ni to :(
A mozda su GHOSTS