Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• LordShigi
  • lvudric
  • ilovric
  • elvis_zd
  • junior
  • TataSinke
  • oki1993
  • majstor79
  • pbaburic
  • vasi
  • t_i_n_a
  • MirsoKa
  • boriskr
  • loud_sight
  • Salko
  • A7ibaba
  • brunci
  • tomasso
  • radikaldub
  • AgdaM

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iTunes - automatsko pokretanje i zaustavljanje
  • Evo i moj prvi pravi Mac problem. Stvar je dosta iritantna. Odjednom, ničim izazvan iTunes se počeo sam pokretati. Nekada se samo pokrene, nekada počne i svirati, a nekada kada ga ja upalim i nešto slušam, nakon negog vremena si stisne stop. Guglah, ali ne naiđoh na neki pametan odgovor. Kao makni widgete, iskopčaj zvučnike, makni USB uređaje bla bla. Ništa korisno niti suvislo. Ima li koji mudrac ili kolega nesretnik sa ovim problemom koji ga je uspio ukloniti.

Stroj je iMac 27" i zadnja verzija iTunesa..ne znam koja je to napamet Hvala

Post edited by Dottore at 2011-01-10 09:22:05
  • 5 Komentara sorted by
  • Da te netko ne zajebava sa daljinskim? :) Šalim se, mada i to nije nemoguće... ako si u stanu i netko u blizini ima mac i stišće po daljincu?

Neznam što bi moglo biti, iskreno, prvi put čujem za takav problem. Jedini slučajevi samog itunesovog pokretanja za koje ja znam su kada prikopčaš neki iuređaj ili sa weba pokreneš itunes store.

• Ne zajebava me nitko s daljinskim iako sam u jednom trenutku pomislio da bi i to moglo biti. Odnosno ne baš to, al sam mislio da je možda daljinski poblesavio pa sam mu izvadio bateriju ali se ništa nije poboljšalo. Kolko sam vidio po netu problem nije rijetkost.

• Probaj s drugom tipkovnicom. Zvuči kao da ti se "play" tipka sama od sebe stisce.

• Nemam MAc tastaturu, odnosno nemam niti play gumb. Dakle nije ni to :(

• A mozda su GHOSTS