ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Jučer sam kupila iPhone 4 32GB u T-Mobileu i danas kada sam išla isprobati kameru primijetila sam tamnu, sivkastu okruglu malu mrlju koja je prisutna u kada sam u photo modeu, tj. kada slikam fotografije, i kada uslikam onda ta mrlja ostane i na slici. A kada sam u camera modeu, tj. kada se snima, onda te mrlje nema. Uglavnom, nije da ta mrlja toliko smeta, ali IPAK smeta, jer prema svoti novca koju sam dala za njega on bi trebao raditi savršeno, a očito je da ja nisam tu štetu napravila nego da je proizvođač napravio pogrješku. I gledala sam po netu razne članke - naravno, svima se u drugim zemljama odmah iPhone zamijeni novim, ali to definitivno kod nas ne ide tako. I sada ne znam što da napravim - da odem do T-Centra ili što? Ima li netko kakvo rješenje?
Unaprijed hvala.
Ajmeee, NHF ali ako je hardverska greska, dobit ces novi, pa imas garanciju, naravno da ces ga nosit u tcentar. osim toga, da stavis sliku pa da vidimo u cemu je stos.
Evo ovako to izgleda - http://img262.imageshack.us/img262/7971/img0047t.jpg Pročitala sam negdje da to treba samo malo lupiti po kameri i da se to odmah popravi (nekima je uspjelo), ali nema šanse da tako riskiram. Tako da mi izgleda nema druge, u ponedjeljak ću onda do T-Centra.
meni se to dogodilo nakon pada starog SE K800i, mislim da je zrno prašine
I što je još najgore, na taj iPhone sam dugo čekala (liste čekanja na iPhone u T-Mobileu su dugačke ohoho) i sada ako se treba zamijeniti onda se opet mora čekati -.-
bolje trazi zamjenu... to ti je defektan uređaj. bas mi je zao :(