Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• selma
  • DjBeNI
  • Wiseguy
  • lorena
  • patrikp
  • angel
  • mackkris
  • nix1001
  • triska
  • martinaborosic
  • poka
  • kizo1712
  • alexiaco2
  • sara
  • danijelp
  • PUCKODJ
  • smugl3r
  • AlkyKronick
  • Saby1978
  • zipce

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
koji build snow leoparda za moj macbook ?
  • Imam MacBook (13-inch, Mid 2009) MC240LL/A 13.3"/2.13/2X1GB/160/SD ,e sad sam htio kupiti na ebayu ovaj Snow Leopard :

2Z691-6517 DVD MacBook Mac OS X 10.6.1 Install (Late 09) International 2Z691-6518 DVD MacBook Mac Applications Install (Late 09) International

i tip mi kaže da ne odgovara za moj Macbook te da će mi javiti kad nabavi verziju za moj...Vidim da je ovo za late 09 i sada mi više ništa nije jasno. Kako mogu saznati koja verzija je za moj macbook? Vidim da na appstoreu prodaju samo jednu verziju,u čemu je razlika? Ajd me malo prosvjetlite...

hvala

Post edited by tomicak at 2011-01-16 14:02:47
  • 6 Komentara sorted by
  • Wut? Nije bitno koju veyiju kupis, pa ja imam 2006 verziju pa opet mi nije bitno koju verziju dobijem. Ionako to natrag sve dobijes Software Updateom.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Aha taj, na tome moguce, nisam siguran. Ali za retail verziju nebi smjelo biti problema.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • To nije Snow Leopard, to je instalacijski disk odredenog stroja. Ti nemas takav stroj i nece ti disk radit, u tome je fora. Kao sto ti je Shigi rekao, trazis retail verziju.

Al mi iskreno stvarno nije jasno zasto to trazis na ebayu kad ce te na kraju izac mozda par kuna jeftinije nego novi zapakirani u ducanu.

• tamo me košta 160 kn sa poštarinom,a kod nas je 250kn...izgleda da ću ipak kod nas kupiti... El oni prodaju samo retail verzije ?

• Pozdrav svim korisnicima. Na ovom forumu sam nov, a treba mi jedna informacija! Neki dan kupio sam polovan laptop točnije 12.1'' model iBook G4, procesor je brzine 1.33 GHz, sa 768 MB rama. Jedini problem koji imam s ovim uređajem je taj što sam ga kupio za 1000 kuna bez operativnog sustava. U tog starog vlasnika našao sam originalni CD odnosno DVD na kojem piše MAC OS x Leopard Version 10.5.1. 2Z691-6178-a Preko tog cd-a instalirao sam OS na laptop, ali već nakon par minuta prvi problemi su počeli. Uređaj se restarta, odnosno ostavlja poruku da ga moram prislino restartati, jer ima neki problem. A prema dijagnostici problem se očituje kod paljenja wirellesa.

Uputite me molim Vas na to koji OS trebam koristiti i gdje se može nabaviti! Nije problem ni originalni platiti samo da sve funkcionira. Inače, vlasnik sam i iPhonea, pa mi jako često zatreba originalni Mac-ov produkt. Hvala unaprijed