Evo jedna tema u kojoj možete napisati koja aplikacija (ili više njih) vam je najbolja, koju najviše koristite i za što služi, pa navalite...
Meni je za sad Reeder najbolja i najlipša aplikacija i najviše je koristim. Služi za čitanje rss-ova, jednostavna je, predivno je dizajnirana i po meni daleko najbolja aplikacija za rss-ove.
Svakodnevno koristim: Twitter, Facebook, Dropbox (filesharing), iBooks, MindMeister (min mape). Cesto koristim: iXica (hr app za studente), Howcast, eBay, IMDb, Shazam, Skype, foursquare, Google... Ove sto rijetko koristim necu nabrajat. Ove nabrojane su sve free :D
Ove sto placam su uglavnom igre, pokoja korisna aplikacija bez koje se nemoze :D
Svakodnevno koristim: Twitter, AccuWeather, Facebook, Instagram, Gowalla, Tumblr, Skype, Mashable app, Dropbox
Battle.net Authenticator mi treba za igranje WoWa, SC2 pa to koristim kad igram.
od ios igara: Angry Birds, Cut the Rope u zadnje vrijeme. prije i Dark Nebula, Pang, Tetris...
moram jos spomenuti odlicne appove: pbz TOKEN (odlicna stvar!!) Bankomati - zakon!, Croatia POI - jako korisno, za WoW igrace: Mobile Armory - vas charachter na vasem iPhoneu, TV Raspored, Shooshaj, Imdb, Units, Photoshop mobile i of kors Traffic HR.
Neke od aplikacija koje svakodnevno koristim manje vise: -iTeleport jadu, ezShare, Downloads, Buzz player, Remote X, Quickoffice, Shazam, Dropbox, Facebook (i neke jos gore spomenute standard da ne duplam)
Neke rijede no isto korisne kad zatrebaju: Croatia POI, Traffic HR, Wolfram, Scanner Pro
Od igrica su to: Angry Birds, Fruit Ninja, PvZ, Battleship, Cut the rope, Flight control, Air Tycoon 2...
Aplikacija Downloads...skidate s neta što hoćete na svoj iphone a poslije prebacite na komp preko itunesa....
iLocalis, zastrašujuće dobra app, u slučaju da vam ukradu iphone imate mogućnost lociranja tel (mene u selendri bogu iza nogu u 1m lociralo) preko weba, slanje poruke na iPhone pr. ovaj tel je ukraden/izgubljen (ja čak nisam ni imao nikakvu karticu u njemu a došla poruka), snimanje razgovora, zaključavanje tel... app je čudo... imaš 7 dana test korištenja a poslje možeš platit za 5€ godinu dana... i dosta još mogućnosti... svakako je preporucujem
MusicID - prepoznaje ima stvari koja snima, po meni bolja od shazaama i izgledom i mogucnostima i vise stvari prepoznaje
Aplikacije koje cesto koristim facebook,fruit ninja,ultra deep.
Svakodnevno:
Free apps: FB, Skype, Textme
Free games: iBasket (free), Towers
Payed apps: pro HDR, Camera+
Payed games: A.Birds, Final Freeway
Reeder naravno (već je sve rečeno o njemu), najbolja RSS aplikacija uvjerljivo.
Ego: na jednom mjestu osnovne statistike s Google Analyticsa, Twittera, Vimea, Feedburnera itd, jako korisno za one vole redovno pratiti svoje statistike.. i ime je logično :)
Bejeweled 2: i to Blitz mode, najgora navlakuša od igre ikad. Sati i sati su mi otišli na to :) 535.000 highscore ako koga zanima hehe :)
betscores: najpraktičnija za pratiti sportske rezultate. nema push ali jako "lightweight" i koristim ju puno više nego sve veće aplikacije.
calcbot: čudo od kalkulatora :) puno naprednije od ugrađenog calclatora. napisao sam o njemu više na http://www.applemanija.com/2010/calcbot/ ako koga zanima
Textie za besplatne poruke i Viber za besplatne pozive
Najčešće koristim:Awesome note, Google, NotifyMe2, MobileMouse, Skype, Good reader
Najviše su me impresionirale: World lens, Infinity blade, Papa sangre, Holographium, 360
everlight, shazam free, m-zaba, m-pbz, weatherPro, IM+ Pro, Atomic Web Browser, CineXPlayer, mSecure, IMDB, Traffic HR, Panoramatic, ebay, skype, croatiaPOI, Boxcar, ParkingZG. Igrice TrainConduct, Ice Age, Driver, Cut the Rope, CrashTheCastle, Need4Speed Hot Pursuit, GT Racing. Sve legalno ili free.
Ne znam po cemu je to Reeder tako dobar. Meni je Pulse News puno drazi...
A to su 2 skroz različita koncepta.. Pulse (ili recimo Flud) su fokusirani na vizualni dojam, ali ćeš s Pulseom teško pratit 100injak feedova. Sve ovisi o tome kako i za što koristiš rss..
Meni je Reederov koncept "običnog" rss readera puno prikladniji za ono što mi treba, a Reeder je to što se tiče dizajna, funkcionalnosti i UI rješenja doveo do savršenstva (i na iPadu i na Macu također).
I ako se ne varam Pulse nema sync sa google readerom? Meni je recimo to bilo presudno jer zelim biti syncan na vise strojeva
Omnifocus, m-zaba, m-zaba PS, Parking ZG, Facebook, GymGoal, iPhunny, Business Card reader... pored stalnog čačkanja po mejlovima, kalendaru, notesu i iPod-u.
igre: soosiz, peggle, cut the rope, yamb, spider
ostalo: dropbox, maxTV, twitter, shazam, camera+, cro traffic, croatia poi
a na ovom linku mozete vidjeti top listu za ALL TIME
rewmote pro,wetherpro,facebook,aw solitarie,qr rader,eWiFi,Speedometer,IGO My way(navigacija),Avatar i Glow Puzzle to su aplikacije koje najcesce koristim.
facebook, skype, tv raspored, livescore, angry birds, imobsters, istudiez pro
te koristim non stop, a one povremene mi se ne da napisati..
aplikacije koje koristim ali ne na dnevnoj/tjednoj bazi.
volio bi koristiti i navigon, ali 100$ mi je jednostavno previse!
cut the rope :D