Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Braacic
  • Bernard
  • darmar80
  • tkotikrivkristijan
  • Xerox
  • kvaju
  • dragonflyqueen
  • mkladaric
  • kiFla
  • werfter
  • brankica27
  • tequilla_HR
  • sbogadi
  • aladin
  • wilson
  • deimos
  • Monk3
  • monty_pirate
  • Mico
  • Munja01

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Najbolje iOS aplikacije!
  • Evo jedna tema u kojoj možete napisati koja aplikacija (ili više njih) vam je najbolja, koju najviše koristite i za što služi, pa navalite...

Meni je za sad Reeder najbolja i najlipša aplikacija i najviše je koristim. Služi za čitanje rss-ova, jednostavna je, predivno je dizajnirana i po meni daleko najbolja aplikacija za rss-ove.

iPhone 4 iOS 4.3
  • 20 Komentara sorted by
  • Svakodnevno koristim: Twitter, Facebook, Dropbox (filesharing), iBooks, MindMeister (min mape). Cesto koristim: iXica (hr app za studente), Howcast, eBay, IMDb, Shazam, Skype, foursquare, Google... Ove sto rijetko koristim necu nabrajat. Ove nabrojane su sve free :D

Ove sto placam su uglavnom igre, pokoja korisna aplikacija bez koje se nemoze :D

Post edited by Phantom_Lord at 2011-01-17 09:03:39
    MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Svakodnevno koristim: Twitter, AccuWeather, Facebook, Instagram, Gowalla, Tumblr, Skype, Mashable app, Dropbox

Battle.net Authenticator mi treba za igranje WoWa, SC2 pa to koristim kad igram.

od ios igara: Angry Birds, Cut the Rope u zadnje vrijeme. prije i Dark Nebula, Pang, Tetris...

moram jos spomenuti odlicne appove: pbz TOKEN (odlicna stvar!!) Bankomati - zakon!, Croatia POI - jako korisno, za WoW igrace: Mobile Armory - vas charachter na vasem iPhoneu, TV Raspored, Shooshaj, Imdb, Units, Photoshop mobile i of kors Traffic HR.

Post edited by TataSinke at 2011-01-18 08:26:24
  • Neke od aplikacija koje svakodnevno koristim manje vise: -iTeleport jadu, ezShare, Downloads, Buzz player, Remote X, Quickoffice, Shazam, Dropbox, Facebook (i neke jos gore spomenute standard da ne duplam)

Neke rijede no isto korisne kad zatrebaju: Croatia POI, Traffic HR, Wolfram, Scanner Pro

Od igrica su to: Angry Birds, Fruit Ninja, PvZ, Battleship, Cut the rope, Flight control, Air Tycoon 2...

• Aplikacija Downloads...skidate s neta što hoćete na svoj iphone a poslije prebacite na komp preko itunesa....

• iLocalis, zastrašujuće dobra app, u slučaju da vam ukradu iphone imate mogućnost lociranja tel (mene u selendri bogu iza nogu u 1m lociralo) preko weba, slanje poruke na iPhone pr. ovaj tel je ukraden/izgubljen (ja čak nisam ni imao nikakvu karticu u njemu a došla poruka), snimanje razgovora, zaključavanje tel... app je čudo... imaš 7 dana test korištenja a poslje možeš platit za 5€ godinu dana... i dosta još mogućnosti... svakako je preporucujem

• MusicID - prepoznaje ima stvari koja snima, po meni bolja od shazaama i izgledom i mogucnostima i vise stvari prepoznaje

• Aplikacije koje cesto koristim facebook,fruit ninja,ultra deep.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Svakodnevno:

Free apps: FB, Skype, Textme

Free games: iBasket (free), Towers

Payed apps: pro HDR, Camera+

Payed games: A.Birds, Final Freeway

Post edited by D Dabar at 2011-01-17 09:48:38
    • Reeder naravno (već je sve rečeno o njemu), najbolja RSS aplikacija uvjerljivo.

• Ego: na jednom mjestu osnovne statistike s Google Analyticsa, Twittera, Vimea, Feedburnera itd, jako korisno za one vole redovno pratiti svoje statistike.. i ime je logično :)

• Bejeweled 2: i to Blitz mode, najgora navlakuša od igre ikad. Sati i sati su mi otišli na to :) 535.000 highscore ako koga zanima hehe :)

• betscores: najpraktičnija za pratiti sportske rezultate. nema push ali jako "lightweight" i koristim ju puno više nego sve veće aplikacije.

• calcbot: čudo od kalkulatora :) puno naprednije od ugrađenog calclatora. napisao sam o njemu više na http://www.applemanija.com/2010/calcbot/ ako koga zanima

• Textie za besplatne poruke i Viber za besplatne pozive

Post edited by duk at 2011-01-17 11:09:43
  • Najčešće koristim:Awesome note, Google, NotifyMe2, MobileMouse, Skype, Good reader

Najviše su me impresionirale: World lens, Infinity blade, Papa sangre, Holographium, 360

iPhone 4 16GB Black, 4.1 JB
    iPhone 3G 16GB White, 4.1 JB+Unlock
    10.6.7 Hackintosh(Asus P7P55D-E, Intel Core i5 760, nVidia GTX 460, 4GB RAM)
  • everlight, shazam free, m-zaba, m-pbz, weatherPro, IM+ Pro, Atomic Web Browser, CineXPlayer, mSecure, IMDB, Traffic HR, Panoramatic, ebay, skype, croatiaPOI, Boxcar, ParkingZG. Igrice TrainConduct, Ice Age, Driver, Cut the Rope, CrashTheCastle, Need4Speed Hot Pursuit, GT Racing. Sve legalno ili free.

• Ne znam po cemu je to Reeder tako dobar. Meni je Pulse News puno drazi...

• A to su 2 skroz različita koncepta.. Pulse (ili recimo Flud) su fokusirani na vizualni dojam, ali ćeš s Pulseom teško pratit 100injak feedova. Sve ovisi o tome kako i za što koristiš rss..

Meni je Reederov koncept "običnog" rss readera puno prikladniji za ono što mi treba, a Reeder je to što se tiče dizajna, funkcionalnosti i UI rješenja doveo do savršenstva (i na iPadu i na Macu također).

• I ako se ne varam Pulse nema sync sa google readerom? Meni je recimo to bilo presudno jer zelim biti syncan na vise strojeva

• Omnifocus, m-zaba, m-zaba PS, Parking ZG, Facebook, GymGoal, iPhunny, Business Card reader... pored stalnog čačkanja po mejlovima, kalendaru, notesu i iPod-u.

iMac 27' (i5), iPhone 4, MacBook Air 11', iBook Clamshell Blueberry, iPad 2, iDa - kćer s mnoštvom mojih iUređaja
  • igre: soosiz, peggle, cut the rope, yamb, spider

ostalo: dropbox, maxTV, twitter, shazam, camera+, cro traffic, croatia poi

a na ovom linku mozete vidjeti top listu za ALL TIME

Post edited by prcela at 2011-01-21 06:53:32
  • rewmote pro,wetherpro,facebook,aw solitarie,qr rader,eWiFi,Speedometer,IGO My way(navigacija),Avatar i Glow Puzzle to su aplikacije koje najcesce koristim.

Macbook pro+iPhone3G i HP probook 4535s
  • facebook, skype, tv raspored, livescore, angry birds, imobsters, istudiez pro

te koristim non stop, a one povremene mi se ne da napisati..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
    • calcbot, 2Do, Tapatalk, WhatsApp, DoodlJump, Tuneln Radio, AppAdvice
    • Slooshaj, mPBZ, Dropbox, Simplenote, FB, Twitter, Skype, LiveScore, RunKeeper (free jos par dana, iskoristite)! te aplikacije palim minimalno nekoliko puta tjedno, a vecinu svakodneno (+ phone i mail naravno)

aplikacije koje koristim ali ne na dnevnoj/tjednoj bazi.

• iAnnotate, Comic Zeal, iMovie, Fruit Ninja HD, Cut the Rope HD, Infinity Blade (cekam nove levele :) )
    • Nimbuzz (voipa radi), TVRaspored, Google, ZumoCast, Remote, Filer Lite, Light!

volio bi koristiti i navigon, ali 100$ mi je jednostavno previse!

Post edited by kinsif at 2011-01-27 07:47:14
  • cut the rope :D

Post edited by iphone1234 at 2011-01-29 17:45:30