Evo vidim da niko nije spomenia ovo...
Dionice Applea danas pale 5%... Sve se bojin da će se lagano oprostit od Applea...
Nije vrijeme da se oprosti od applea nego je vrijeme da se kupe dionice..
drzimo palceve! apple siguno ne propada bez njega, ali svijet bi bez sumnje bio siromasniji bez njega! vec sad je legenda!
Phantom_Lord said: Svi znamo da bi apple bez Steve propala, ili pala na vrlo niske grane bas kako je bilo dok se nije vratio...
Mislim da se čovjek od tog doba okružio puno kvalitetnijim vodstvom koje je sposobno i bez njega vodit Apple kako treba. Slažem se da Jobs ima veliku važnost za kompaniju, ali je nebuloza da bi sve samo tako propalo bez njega.
Sumnjam da ces se oprostiti :) Mislim da Apple ima dobro zacrtanu strategiju u narednih par godina prema kuda idu, i da je tu sigurno veliku ulogu imao Jobs.Prema tome u narednim mjesecima nece se nista bitnije promijeniti.Na kraju i sam je u pismu napisao da je i dalje tu za bitnije stvari. No zasigurno, Apple ogromnim dijelom nebi bio danas to sto je da nije bilo Jobsa, i ovo je sigurno jedan "udarac" za Apple ako se ne vrati.
Svi znamo da bi apple bez Steve propala, ili pala na vrlo niske grane :D bas kako je bilo dok se nije vratio...
nema, covjek je genije. brzo ozdravljenje mu zelim! :)
Da i ode sad ne bi nitko propao niti pao na niske grane... Apple ima dugoročnu strategiju koja je pre jasno vidljiva sa svakim novim korakom koji rade.
A i da ide za stalno ne bi rekao da je privremeno. Najverojatnije se radi o nekim rutinskim pregledima koje nažalost mora imati nakon svega što je prošao.
dobro dok je privremeno - samo je pitanje što znači privremeno i da li je to samo da smire dioničare. Činjenica je da se ne pojavljuje u javnosti od listopada i da je (opet) jako jako mršav (kažu svjedoci) što može značiti da mu se bolest (karcinom) vratila... nadajmo se da nije...
ne vidim smisla za otvaranjem ove teme kad vec postoji slicna u kojoj se raspravlja isto..