Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6817)

• majstor79
  • LordShigi
  • t_i_n_a
  • ivana1989
  • kriksy
  • zipce
  • Artiss
  • iVar87
  • brunno.classe
  • Klaudio
  • vzahirovic
  • chofizg
  • adriaguide
  • siiNke
  • th3ana
  • Matea

Tko je online (0)

Pozdrav
  • pozdrav svima, luka iz zagreba, 23 godine

patim za iPhone-om 4 i dosao sam nesto nauciti o njemu kao i drugim modelima

• 5 Komentara sorted by
  • moja baba sa nokiom 3310 razbija bajeme :P

there is an app for that

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • vecina vjerovatno odustane kad vide sve ove naslove iphone problem ovaj ili onaj... ali eto ako ga silno zelis boze moj kupi ga :-) dobrodosao :-)

iPhone 4S iPhone 4 NEW iPad MacBook Air MacBook White
  • Za početak trkom u t-mobile ili VIP pa malo prođiraj po njemu, ili ako imaš nekog frenda. To ti je da stekneš prvi dojam i da osjetiš taj user experiance koji nudi Apple. Ako te zanimaju specifikacije/karakteristike odi na apple.com ili gsmarena.com, a što se tiče osobnog dojma evo par natuknica:

• ekran je izniman, uspoređivao sam ga s raznim drugim mobitelima i prikaz na njemu je vrh, a materijali izrade su staklo i čelik što daje veliku čvrstinu uređaju
    • kamera je 5mpix pri slikanju, te HD pri snimanju, slike & snimke su odlične, za neke su me ljudi čak pitali jesam li ih naknadno obrađivao
    • LED bljeskalica je dobra nadogradnja prijašnjih iPhoneova, ali nemoj očekivati čuda, slike po danu su odlične, po noći ipak nisu tako dobre
    • appstore je naravno velika prednost za iPhone uspoređujući ga s drugim mobitelima, a predstavlja ogroman izbor besplatnih aplikacija i onih koje se plaćaju
    • mene su oduševile aplikacije za navigaciju kroz koje se gubi potreba za posjedovanjem dodatnog gps uređaja pri putovanjima
    • također iOS je vrlo brz, nema štekanja, sve radi onako kako treba

Četvorku imam već nekoliko mjeseci, a kad uzmem neki drugi mobitel onda tek vidim kako je dobra. Neki dan mi je frend kupio Nokiu N8, a onaj symbian na njemu ja kanta žešća. Kamera je odlična, da se razumijemo, ali korištenje mobitela je "pain in the ass".

MBA | iP4
  • dobrodošao

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • Niš posebno, mob kao i svaki drugi.. Uzmi bolje Nokiu 3310, to je VRH!

MacBook Air 13"
    iPod shuffle 2GB Blue
    Samsung Galaxy S3 Amber Brown