Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Ozi50
  • PUCKODJ
  • anamarijaikatarina
  • TCvetkovic
  • kriksy
  • denis_osijek
  • AlkyKronick
  • Ivan Soad
  • oki1993
  • juka28
  • Purger155
  • elvisinjo
  • tequin
  • ikikuinthenutz
  • nonich
  • ecvis17
  • kristina30
  • Cozmika
  • werfter
  • duke12

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Koje programe najcesce koristite?Vasi favoriti?
  • Kojie programe najcesce koristite na vasem MAC-u,evo moj izbor :

Wondershare Free YouTube Downloader Adapter Adium CleanMyMac Dupin Hand Brake iPhone Explorer Kismac Mactherip OpenOffice Parallels Desktop Picasa Skype Snapdrag Speed download5 Synctwofolders Toast titanium VLC qTorrent *izostavio sam sve one koje dolaze sa os x

Macbook pro+iPhone3G i HP probook 4535s
  • 4 Komentara sorted by
  • Twitter, Sparrow - lagani gmail klijent - dobar je za vise accounta u isto vrijeme, Transmission - najbolji torrent klijent za mac, Dropbox - free file sharing, Office 2011, iWork, MagicPrefs - modovi za magic mouse, VLC - za gledanje MKV fileova (Quicktime koristim za sve ostalo, jer je los za MKV), CleanMyMac - za ocistiti mac, Skype, Steam - pokoja igra, UnrarX - rar itd

također izostavio one koji dolaze za OSXom - ali od njih koristim najvise Safari i iTunes :D

Post edited by Phantom_Lord at 2011-01-21 14:31:54
    MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Twitter, uTorrent, Garage Band, UnrarX,xCode,Google Chrome,Mozilla Thunderbird(koristio prije Sparrow ali steka ko babin kuk).

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • mislim da bi bilo puno korisnije da svatko napiše nekoliko favorita ali da u par rečenica objasni o čemu se radi, zar ne? jer nema nikakve koristi (po meni) da 10 ljudi zaredom ponovi iste aplikacije, a tu i tamo netko spomene neku za koju drugi nisu ni čuli, a bez da išta kaže o njoj

• Sure.

Twitter-mislim da ovdje nemamo sto komentirati, officijalni twitter client

uTorrent - Moj omiljeni torrent kljent za windowse, makar mi za mac baš i nije nešto. Koristim ga iz postovanja developeru.

Garage Band - Dio iLife-a, odlicna stvar ako imas instrument/bend, ustekam bas gitaru u laptop i mogu svirati s računalom kao pojačalom i snimati ono što sviram, odlicna stvar.

UnrarX - jednostavan freeware unrar client

Xcode - okruženje primarno za objective-c programiranje (mada se mogu i drugi jezici)

Google Chrome - Web browser, moj omiljen, najbrži trenutno po testovima,jednostavan,ako se bojite da vas google "spijunira" koristite chromium.

Mozilla Thunderbird - mail klijent, svakako probati

Post edited by LordShigi at 2011-01-21 13:26:11
    I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.