Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Pandurantt
  • DjBeNI
  • GemahenLahen
  • torik
  • pech
  • sara
  • glatki03
  • pax0707
  • tome0330
  • tomasso
  • srtwt
  • grgamajstor
  • VeL1303
  • cdnm
  • Vlada11070
  • bignjato
  • Vedegoo
  • crashkdm
  • macaksb
  • Cvetna

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Install support molim lijepo!!!
  • Poz ekipo,

imam jedan problem vezan uz instalaciju hackintosh distribucija na sljedeću konfu:

Asus ASUS P7H55-M LX, H55 Chipset Asus ENGT 430 1GB Core i3 540 processor

E i sada u čemu je problem.

Bilo koju distribuciju hackintosh Snow Leoparda kada ubacim, pojavi se bootloader i kada pređe na loadanje samo se zacrni ekran i restarta se komp. Znači sa iAtkosom S3 v2, iAntares također...

A kada krenem sa instalacijom prek iBoota, pa ubacim retail disk onda se zbrejka. To sam skužio slučajno da se radi o grafičkoj, ma da neznam zašto. Ako prebacim na integriranu intel hd onda se instalira.

E i problem broj 3, kada uspijem instalirati mac os x na način gore objašnjen, koji god stavim boot loader sa multibeastom više se ne boota nikako!

Provjeravao sam sve upute na netu i manje više sve je po PS-u, BIOS postavke kako treba itd...

Ajde ako je netko naišao na sličan problem ili ako ima istu konfu pa da clona hard ili nešto, otvoren sam za sve opcije!

THX

Brada

Native Hackintosh (Core i3 540, Asus P7H55-M LX, Asus Nvidia ENGT450), MacBook Black 2,1
  • 4 Komentara sorted by
  • DSDT imaš? Nije dovoljno samo staviti bootloader sa multibeastom, moras mu dodati i fakesmc za boot+par nekih stvarcica.

• Nemam DSDT. Multibeast stavi Bootloader i fakesmc, a nakon instalacije jos frknem par kextica za sound i mrezu.

Mislim tako pise u uputama ba Tonymacs forumu.

Jel veliki problem nabaviti taj DSDT?

Native Hackintosh (Core i3 540, Asus P7H55-M LX, Asus Nvidia ENGT450), MacBook Black 2,1
  • Skini iBoot kao bootloader, instaliraj u safe modu (-x) nakon toga bootaj u safe modu i instaliraj update te nakon njega multibeast i DSDT.

Amen :)

Being the richest man in the cemetery doesn’t matter to me … Going to bed at night saying we’ve done something wonderful… that’s what matters to me.
  • Evo samo da izkomentiram!

Uspio sam! Stavio sam iBoot CD i pokrenuo instalaciju ali sam morao upisati kao bootflag "-x PCIRootUID=1"

Navodno to mora se upisati kod svih Nvidia 4xx kartica!

Nakon instalacije sam pokrenuo odmah combo update na 10.6.6 i onda MULTIBEAST stavio samo EasyBeast i System Utilities opcije. Restartao i dela samo tako!!!!!

JUPI JUPI! Naravno svi ste bili od velike pomoći isto kao i TonyMacs forum.

HVALA SVIMA i do sljedećeg problema

LIJEP POZDRAV