Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• grgamajstor
  • lejla
  • iPekica
  • bojan.c
  • Salko
  • macaksb
  • aida1956
  • dnbstudio
  • websinger
  • wired
  • emanuel
  • jedan.tamo
  • Marijo
  • iOprema
  • Luka
  • DanijelMpower
  • ford
  • ikdes1gn
  • prcela
  • majstor79

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
macbook 5,2 appstore
  • Zdravo. Imam macbook 5,2 i pokusao sam da uradim software update radi instaliranja app stora ali mi ne izbaci opciju da instaliram novi software imaju samo neke bezveze stvarcice. Imali jos neki nacin da se instalira app store na ovom mac-u. Hvala

Macbook 2.13 GHz 2009
    iPod nano 5G 8GB
    iPod Touch 4G 8GB
  • 10 Komentara sorted by
  • Imam isti taj MacBook i samo sam pokrenuo Software Update i samo je ponudilo 10.6.6 update. :/

 MacBook 13" (white, Mid-2009) 2,13GHz, 2GB, 320GB
     iPod touch 3. gen 32GB
     iPhone 4 16GB
  • @extremac pod "bezveze stvarčice" misliš "mac os x 10.6.6. update"? :) ako da, onda to instaliraj, i automatski ti se instalira app store

• Nekak mi nema veze da ima s tim koji je macbook nego koja je verzija OS-a gore.

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • Ove opcije imam : Remote Desktop Client Update Iwork Update 5 AirPort Utility QuickTime iTunes

i jos jedno pitanje za ipetri68 Jesi li mogao da instaliras onaj security patch koji treba da bi se instalirao face time?

Macbook 2.13 GHz 2009
    iPod nano 5G 8GB
    iPod Touch 4G 8GB
  • Koji OS imas?

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • LordShigi said: Koji OS imas?

10.5.8

Macbook 2.13 GHz 2009
    iPod nano 5G 8GB
    iPod Touch 4G 8GB
  • tribaš bit na snow leopard-u da bi moga imat app store, to čak znam i ja koji sam vidija mac računalo 3 puta u životu, sramota!

iPhone 4 iOS 4.3
  • A na cemu sam ja i jeli moram sa cd-a instalirati snow leopard ili postoji i neki drugi nacin

Macbook 2.13 GHz 2009
    iPod nano 5G 8GB
    iPod Touch 4G 8GB
  • ti si samo na leopardu (10.5.8), tribaš otić i kupit snow leopard i update-aš ga na 10.6.6 i imat ćeš app store

Post edited by shuffle at 2011-01-28 14:14:31
    iPhone 4 iOS 4.3
  • ok, Hvala

Macbook 2.13 GHz 2009
    iPod nano 5G 8GB
    iPod Touch 4G 8GB