Zdravo. Imam macbook 5,2 i pokusao sam da uradim software update radi instaliranja app stora ali mi ne izbaci opciju da instaliram novi software imaju samo neke bezveze stvarcice. Imali jos neki nacin da se instalira app store na ovom mac-u. Hvala
Imam isti taj MacBook i samo sam pokrenuo Software Update i samo je ponudilo 10.6.6 update. :/
@extremac pod "bezveze stvarčice" misliš "mac os x 10.6.6. update"? :) ako da, onda to instaliraj, i automatski ti se instalira app store
Nekak mi nema veze da ima s tim koji je macbook nego koja je verzija OS-a gore.
Ove opcije imam : Remote Desktop Client Update Iwork Update 5 AirPort Utility QuickTime iTunes
i jos jedno pitanje za ipetri68 Jesi li mogao da instaliras onaj security patch koji treba da bi se instalirao face time?
Koji OS imas?
LordShigi said: Koji OS imas?
10.5.8
tribaš bit na snow leopard-u da bi moga imat app store, to čak znam i ja koji sam vidija mac računalo 3 puta u životu, sramota!
A na cemu sam ja i jeli moram sa cd-a instalirati snow leopard ili postoji i neki drugi nacin
ti si samo na leopardu (10.5.8), tribaš otić i kupit snow leopard i update-aš ga na 10.6.6 i imat ćeš app store
ok, Hvala