Molio bi nekog tko ima US iTunes account ako mi može poslati ovo kao gift, igra je FREE, ali ja nemam US account pa je ne mogu skinuti.
http://ax.itunes.apple.com/us/app/cleopatra/id324561305?mt=8
pošaljite mi na pejo@ambienti.hr, ali molim da onaj tko će mi to poslati, da se najavi ovdje, da mi to ne pošalje 10 ljudi :D
Unaprijed zahvaljujem dobroj duši. ;)
Ako je uopće to moguće (slati kao gift) vec kada je free...
nije ti moguće slat free aplikacije
Pejo, pa napravi US account, barem to nije problem ;)
Niti je moguce giftati free appove, niti je moguce giftati appove iz jedne drzave u drugu. Cak ni da imas developerov promo code koji od nedavno vrijedi zabilo koji store, ne mozes ga iskoristit u storeu u kojem nema appa.
Aha... Onda probam napraviti US account... E da, a li nesto na sto moram paziti kada otvaram US account?
pa nista... samo ona klasika, kreni tako da ides skidati neki free app, pa da imas opciju "none" kad te pita za karticu!
Ne mogu se regat. Bilo što probam, prepozna da nisam iz US. I preko kreditne i preko PayPala vidi da je Billing address Hrvatska i izbaci me.
Kreditnu možeš prijavit samo ako je iz US. Npr, pronađi na netu neku valjanu US adresu, i onda se prijavi sa svojim imenom pod tom adresom. Naravno free app i none pod kreditnom karticom. ;)
...I naravno različita e-mail adresa od HR accounta...
Trajno rjesenje je uz bilo koju US adresu kupiti na ebayu gift iTunes bon od 10 ili vise dolara (po potrebi), zatraziti prodavatelja da vam code posalje na email (svi to rade) i problema vise nema!
@dubazg fala, odmah to riješim ;)
dubazg said: evo sve nacrtano ovdje :)
Stari tutorial. Nema više "none" opcije kod kreditne. Znaći morati ću na ebay po gift card.
Može li mi netko objasniti što su one git card, ali no value. Znam da ću dobiti samo karticu bez novca gore, ali može li mi to poslužiti za otvoriti US account i skinuti free app?
btw.kasnije, ja neću moći prebaciti novac ako nisam iz US-a, jelda (ako je to moguće nadopunjivati)...
Hvala unaprijed na kratkom objašnjenju... ;)
ja sam napravio uk account, za apple case program. radilo najnormalnije. pretpostavljam da taj app ima i u UK storeu?
a ako su se promijenila pravila za sve appstore, onda nis :(
Pejo said: Stari tutorial. Nema više "none" opcije kod kreditne. Znaći morati ću na ebay po gift card.
Ima Pejo, evo sad sam provjerio, ali prije trebas u iTunesu kliknuti na neki free app i onda će ti tražiti da se prijaviš, ti ideš na napravi novi account i kad dodješ do kreditne kartice bit će ti opcija "none"...
Ima jedna tema od prije par dana baš o ovome. Izgleda da nekim ljudima postoji opcija none a nekima ne postoji.
Meni ima opcija none. Ako hoćeš, mogu ti ja napravit account. Samo mi pošalji mail.
@pejo pobogu... prvo se odlogiraj, odaberi neki free app i kreni ga instalirati, pitat ce te da se logiras, ti kazes "create new account" i nastavis normalno! onda imas "none" opciju!
ili mi se javi, dam ti svoj account :)