ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Molio bi sve vlasnike iPad-a ako mogu da kažu što koriste od opreme za iPad. Kakve futrole, torbice, folije i slično. I gdje su ih kupovali.. hvala
appleoprema bi bila super kad bi imali stvari koje nemrem sam nabavit prek npr. ebaya!
ima hrpa firmi koje primaju narudžbe prek neta i ne šalju u RH..to me živcira skroz
ja imam apple originalni case, anti-glare screen shield (koji cu uskoro skinuti jer ne radi svoj posao vise), i camera connection kit (nije apple).
nekad koristim i apple bluetooth keyboard.
ja imam samo neku super jeftinu i jadnu futrolu koju sam sa ebaya nabavio i koristi mi isključivo kod transporta kada ga nosim nekam dalje od stana.
Drugo ništ nema jer mi za sada eto nije ni trebalo :)
Ja imam ove dvije torbice:
Dok sam imao iPad imao sam i anti-glare screen protector, koji je zakon, nekoliko zaštitnih maskica, silikosnkih maskica, imam BT keyboard:
pa iPad dock, stižu mi još neke stvari što sam si naručio (za sebe) kao npr. connection kit 5 in 1, ali ću to dati dalje, jer mi više ne treba. I da, appleoprema.com snažno radi na tome da dobije nešto što se ne može dobiti u HR, kao npr. Vaja, ali amerikanci su tvrdi. Trebali bi uzeti količinu, da se uspijemo s njima dogovoriti, a količina je veliki iznos.
Nadam se da ćemo ubrzo dobiti neke prozivode koje ne možete dobiti na ebayu, radimo na tome, ali naravno to je kvalitetna roba i to će koštati. ;)
E da, i stylus sam si uzeo dok sam crtkarao na sketchbooku.