Danas sam u 24sata vidio oglas klika, gdje se i navodi da će izaći klik na iPadu. Računam da će to biti u stilu "The Daily" ili možda nešto u stilu "WIRED magazine".
Zna li netko više o tome?
mislim da je ovaj nacin "listanja" ko i na dailyu, bolji nego ono sto su napravili kod nas recimo jutarnji i vecernji! sta ce mi app pun linkova, kada to isto imam na webu! poanta novina i casopisa na ipadu je da navika listanja ostane i da se onda eventualno nadogradi nekim interaktivnim elementima!
Piše: Ako nemate problema sa Klikom, ne morate ponovo skidati 500MB.
Moj odgovor: Nemam problema sa klikom, ali kako da ne skinem, kada me ona brojka na App storeu ikoni bode već danima u oči... :o :/
Zanimljivo, bas me zanima na sta ce to licit.
Izašao Klik za iPad.
Prethodnu temu koju sam započeo molim moderatore da izbrišu. Nisam vidio da već postoji. Sorry.
Dobar je, samo su puuuno kasnili, najavljen je bia za 20. veljače
Ste skužili na videu kako piše: "Dobrodošli iPaderi". Zamislite sada što bi pisalo da se iPad zove: iPed :D
Klikovci su išli na to da se pad čita "ped"... Zanima me samo kako misle izbacivat nove brojeve??? Nema nigdi in app purchase
haha, predobro... ;)
Meni se sviđa, ali isto kao i Clark Kent, zanima me šta će biti sa sljedećim brojevima?
imace vise reklama :)
Ne, placat ce se, samo ce prva tri bit besplatna. Vjerojatno ce doc update koji ce omogucit in app purchase
bas me zanima onda koliko ce kostati, posto digitalna izdanja u pravilu kostaju manje. mozemo poceti bacati licitaciju
evo pa vidite
@bsevo se vodi za onom starom "sex sells" pa da i njegov jutjub čenl ima malo curica :-D inače, sviđa mi se da se baviš time, dobra ideja je da review-aš svaki hr app pa da te ljudi potkupljuju pivama i ćevapima da in daš dobar review
sljedeći tjedan ću počet sa review aplikacija..počet ću s domaćim a onda krenut sa stranim.. a moraš malo golih teta stavit.. :)
Evo prvi problemi, novi update se ne moze napravit sa ipada.... Ima neko jos ovakav problem?
Jel se može taj klik gledat iz iphona.Nemože ga nać u appstoreu ali mogu skinut s itunesa na kompu klik i onda ga ubacit u iphone.Jel bude radilo?To se otvara u ibooksu ili je aplikacija
Aplikacija, iskljucivo za iPad.
Evo i drugi broj, $2.99
http://i128.photobucket.com/albums/p165/Dottorre/606c2c49.png
Nisu li obecali tri broja besplatno? :) Ali dobro... bas me zanima kad ce izac klik za sesti mjesec...
Koji jadnici... Prvo obecaju 3 mj besplatno onda ocekuju 3$ za broj star 2 miseca... :-p