Ima li ko informacijja kad će predstavljanje novog iPad-a? Navodno neke glasine govore kako to neće bit ovaj mjesec.
Veceras u 19:00 po nasem vremenu.
Ja se nadam da će predstaviti iOS5 :D
Josip R. said: U jedva čekam sve te krekirane aplikacije for free!!! :)
sta ti je puno dat za te aplikacije i platit ih ??? nekuzim izjava ti je i vise nego danevelim sta
Nikakvo ti znanje ne koristits za jailbreakanje i krekanje, to rade drugi, ti samo pritisnes botun i zajebes ljude koji su ulozili dane i dane rada da bi ti nesto koristio nelegalno.
Prošle godine su ga najavili rano jer su željeli da se developeri pripreme i da bude dosta aplikacija spremno na launchu. Ove godine im to nije problem. Predstavit će ga tjedan-dva prije launcha jer ne žele ubiti prodaju sadašnjeg modela prerano. Da najave slijedeći model sada, a da izlazi u 4 mjesecu, većina ljudi bi se strpila još dva mjeseca i prodaja sadašnjeg modela bi značajno opala. Ovako geek community "zna" (čitaj: nagađa s razlogom) da izlazi u 4. mjesecu, dok većina običnih ljudi koji imaju namjeru kupiti iPad nisu niti svjesni da postoje glasine ili se ne obaziru na njih.
Ljudi, evo procurila recenzija novog iPad-a, nadam se da cete uzivati u recenziji kao i ja ...
Daj molim te zadrži te svoje ispade od crackiranju aplikacija za sebe, ako to radiš, ne moraš se tu hvaliti s time, tu nitko to ne podržava
ajde molim te, nemoj se više brukat..
Nisam čitao što ste pisali, jer želim većinu saznati iz videa sa prezentacije, da mi ga bude barem malo gušt gledati, ali samo sam došao priznati:
pojeo sam govno i to priznajem. Izašao je bijeli iPad, iako sam tvrdio da neće. Ovo mi je došlo ko budali šamar. Eto, priznajem, pogriješio sam. A sada tko je bio u pravu, slobodno na mene i drvljem i kamenjem, zaslužio sam... =))
Mislim da ću ih prodavati za nekih 60 Eura više od nabavne cijene + poštarina. :)
Kao da slusam windows usere, NHF :-)
No je li bitno koliko memorije ako uredaj radi fantasticno, sto se mene tice moze biti 2 gige ili 20 megi, prosla su vremena kad smo se opterecivali i natjecali hardverom :-)
Ja sam moj kupio 4.9.2010, prodao ga negdje sredinom siječnja. Platio ga 5.150 Kuna, a dobio sam za njega 4.300 Kuna. Znaći sa garancijom, papirima, sa brdo opreme, a izgled iPada je bio za 10.
Toliko je bio očuvan, da sam ga komot mogao vratiti u original pakiranje (onaj "najlon" jer sam znao da ću ga prodati ubrzo, pa sam je sačuvao) i reći da je novi, samo upaljen da se isproba i prodati ga za 4.800 Kuna.
Ali nisam takav, uvijek sam bio fer i pošten, pa sam to i ostao. Mislim da je vrijedio toliko i mislim da sam i ja i dečko koji ga je kupio i više nego dobro prošli.
svakako će bit utorak i 19:00 po našem vremenu, samo koji utorak... :D
Josip R. said: Navodno neke glasine govore kako to neće bit ovaj mjesec.
A zašto bi uopće bilo ovaj mjesec?
Josip R. said: Pa što nije bilo prošle godine u ovo doba, ako se ne varam ili ?
Prvi iPad je predstavljen u 1. mjesecu isto kao i prvi iPhone 2007. ali kasniji modeli su uvijek predstavljeni oko mjesec dana prije izlaska.
Edge said: zas nebi bilo ovaj mjesec?
Nisam ni rekao da neće biti ovaj mjesec, samo sam odgovorio na post od Josipa koji kaže "Navodno neke glasine govore kako to neće bit ovaj mjesec." kao da je bilo negdje potvrđeno da će biti pa sada glasine govore da neće.
A cuj, zgodna stvar je sto dobivas automatski i podrsku za video output.
Kako apple voli minimalizam mozda bismo u buducnosti mogli vidjeti thunderbolt na macu, ipadu i iphoneu kao dodatak i na duzi rok zamjenu za usb protokol. Mislim da bi sync bio drasticno brzi...
Marco78zg said: Bijeli iPad2 ?????
Sumnjam. Prije će ovo biti neka patka ili možda plastika za prve, testne modele iPada. Bilo bi lijepo vidjeti bijeli iPad, ali po mojem Apple zna da će si time (da to tako nazovem) zakomplicirati iPad proizvodnju.
Ionako imaju brdo modela, teško je popuniti potražnju, sada da uz 6 modela ili koliko će ih već biti u crnoj boji staviti još 6 bijelih (možda i više) modela, mislim da neće ići.
Jedino ako bude samo bijele boje, što opet sumnjam, mislim da će bit samo crni, a ovo je možda samo kineska plastika s kojom možeš zamijeniti original crnu boju na iPadu, kao što imaš i plastike za iPhone 4, pa da si ga napraviš u bijeloj boji...
Da i možda to nešto znači? Možda ima gro noviteta koje Apple taji do posljednjeg trenutka pa ima puno toga za lupit na stranicu. :)
Recite vi sto god hocete, ali meni cekanje mjesec dana na proizvod koji osim svoje cijene je jos dobro debelo nabit raznim profitima monopolista, je daleko od "pristojne" situacije.Cinjenica je samo da smo se mi vec navikli da za sve cekamo i pretplacujemo pa nam je to postalo normalno. Iskreno i sumljam da ce iPad 2 biti dostupan u skorijem vremenu na nasem trzistu.Jer je jos podosta neprodanih modela jedinice.Uostalom, tko ce htjeti kupiti ce uzeti kao i do sada, sto ce ga i max gledano kako se god odluci ispast jeftinije ili isto negoli kod nas. Kod ovog modela osim boljeg proca, rama i kamere ne ocekujem nista revolucionarno. Na posljetku, i sami su iz Apple-a potvrdili da zbog podosta problema s kojim su se suocili ovo ce biti samo jedan redovan update.No naravno, iPad je popularan i sigurno ce ostvariti znacajnu prodaju.
Sigurno hoce, ako u njemu nece biti nove notifikacije nekoga cu zadaviti.
E to bi bilo super, meni čak i zanimljivije nego iPad2
Ima neki link gdjeće bit uživo prijenos?
"I f***in HATE vanilla." same
Dottore said: Ja se nadam da će predstaviti iOS5 :D
To bi bilo super!
micho said: Recite vi sto god hocete, ali meni cekanje mjesec dana na proizvod koji osim svoje cijene je jos dobro debelo nabit raznim profitima monopolista, je daleko od "pristojne" situacije.Cinjenica je samo da smo se mi vec navikli da za sve cekamo i pretplacujemo pa nam je to postalo normalno. Iskreno i sumljam da ce iPad 2 biti dostupan u skorijem vremenu na nasem trzistu.Jer je jos podosta neprodanih modela jedinice.Uostalom, tko ce htjeti kupiti ce uzeti kao i do sada, sto ce ga i max gledano kako se god odluci ispast jeftinije ili isto negoli kod nas. Kod ovog modela osim boljeg proca, rama i kamere ne ocekujem nista revolucionarno. Na posljetku, i sami su iz Apple-a potvrdili da zbog podosta problema s kojim su se suocili ovo ce biti samo jedan redovan update.No naravno, iPad je popularan i sigurno ce ostvariti znacajnu prodaju.
Slažem se. Sva sreća da imam rodbine u USA pa neće bit neki problem nabavit si novi iPad, ako se odlućim za njega. Stvarno je jadno da naša zemlja nema svoj Apple store a ne ova gamad šta mlati maržu kod nas sa proizvodima koji su stari godinu dana kad se pojave na našem legalno tržištu. Uglavnom dobro je što će sad past dolje vrijednost jedinice, pa oni koji su bili pametni i strpljivi dobro će proći odnosno platit će jedinicu po orginalnoj američkoj cijeni.
Baš me zanima oće li danas već bit u prodaji novi iPad2 budući da je store down?
Steve is alive :)
Trebali su obojat ga i odozada.
Live je i site http://www.apple.com/ipad/
Mozemo slobodno reci da je Jobs opet pomeo konkurenciju :) Sve u svemu, jedan doduse ocekivani ali vrlo dobar update.
Bijeli je savršen! Kupujem kroz koji mjesec najvjerojatnije :)
Josip R. said: Gledajte to ovako neko treba imat neko znanje pa onda radi to šta zna i zaradi pare pa ih troši na app, ja svoje znanje iskoristim za krekanje app pa ko da sam si ih platio.
Znači da tebi netko ukrade nešto od ta 4 PC-a i 2 iPhone-a koja imaš ti ne bi bio ljut jer ta osoba ima znanje kako ih ukrast pa samim time kao da ih je platila?
Btw ti si kao "studoš bez ikakvih prihoda" mozes priustit 4 PC-a i 2 iPhone-a, ali ti je tesko dat koji dolar za aplikaciju jer nije opipljiva?
da...
zato sam ipak kupila na ebayu jer je tamo dostupan. A tebi pejo svaka cast na ponudi, da mi nije tako napeto sigurno bih pricekala da ga ti nabavis jer je puno sigurnije uzet kod tebe nego sa ebaya...
Šta je u Japanu :-o
Taj iPad 2 prvo nisan uopće želia, onda san ga želia a nisan moga imat, pa san ga moga imat, ali san se mislia, sad ga želin imat i mogu ga imat ali ga nemogu imat jer ga nema. Strašno
I ja sam prošlu srijedu bio u Trstu da rezerviram nekoliko iPada za prodaju - ma zaboravi... Nema šanse. Mislim moš ti rezervirati i 100 komada, ali odmah su rekli da ne znaju koliko stiže, šta stiže, da već imaju BRDO rezervacija i da mi ne mogu reći kada će što dobiti i kada ću ja dobiti rezervirano. Naravno, to može potrajati i do mjesec dana.
Užas. Nadam se samo kada ja i kinsif odemo da ću barem doći do svog primjerka, iako sumnjam, ali nikada se ne zna, možda i ubodem. ;)
Da s pohvalim, meni je sestra 5. u redu u madridu, jedini minus je sto je kod mene tek za 2 tjedna...
Edit: moj je kupljen :D
Bas ste ajpederi :P Cestitam.
Imam naljepnice u svim bojama, sebi sam uzeo kromiranu. Kromirana izgleda ODLIČNO! ;)
I da, logo iza na iPadu 2 je nešto manji od jedinice. :D
bio danas u trstu... prosao obe trgovine. nema niceg, nothing, nichs, zilch :D
ne znaju ni kad ce im doci... ali nije mi to bio primarni razlog zbog kojeg sam isao, ali opet sam malo tuzan. :(
U Austriji takoder niti jedan ducan nema nista od dvojki, zvali smo sve cije smo brojeve nasli. Slijedeca posiljka kod nekih za 2-3 tjedna, a neki ne znaju.
Ficho laže! u 18:00!!! :)
mackorisnik će imat jedini livestream XD
šuškalo se da će bit sutra, al teško...
ajde nemojte čovjeka zezat. haha. nije u toku. bože moj.
ali ja ti preporučam da kreneš pripremat pare jer će uskoro bit predstavljen.
:)
Pustite ljude da rade, na lupetanje o prestavljanju nastavimo. Evo sad je bilo na HTV-u i repriza će u 13.48h
Josip R. said: Stvarno se nadam da prezentacija ne ovisi o S. Jobs-u.
Ne ovisi o njemu, to sigurno, ali on ima karizmu koja prodaje. Zahvaljujući njemu i njegovim prezentacijama, ljudi čekaju u redovima.
Vidit ćeš, čisto sumnjam da će Steve Jobs biti prisutan i prezentirati na sljedećem Eventu, tj. Keynoteu, što će se točno vidjeti i osjetiti. Pripazi malo na komentare ako keynote ne bude vodio Steve, ni upola "wow efekt" kao inaće.
eto sluzbeno je! Poslali su pozivnice za 2.3. link
Dakle, ipak nije predstavljanje ovaj mjesec :)
aramic said: Dakle, ipak nije predstavljanje ovaj mjesec :)
ali je blizu... ;))
dali je ovo moguće sa strane Applea?