Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• nunu
  • penzo
  • Typo_PoLice
  • 6ftunder
  • krkljan
  • matijavz
  • Ivy
  • Primat
  • Munja01
  • rajko
  • eagleone
  • dule
  • JagicNikola
  • skorpyon
  • LordShigi
  • srtwt
  • dragonflyqueen
  • andela
  • imarink
  • elvisinjo

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
MacBook Pro T-Mobile - Da ili Ne?
  • Poštovani! Molim vas da mi pomognete. Naime, već duže vrijeme želim prijeći na mac. Otkad sam kupio prvi iPhone, oduševljen sam njime i ne želim uopće razmišljati o drugom mobu. Kako sam se odlučio za MacBoook Pro 13,3" iz T-Mobile-a zanima me je li ta cijena i uvjeti koje oni nude u redu? Isplati li se? Naime, pregledao sam cijene kod iStylea i Appcoma i tamo su ti uređaji puno skuplji. Je li itko uzeo uređaj kod T-Mobilea ili Vipa? zanimaju me reakcije i vaši savjeti. Uzeti ili ne? Pozdrav i hvala unaprijed.

• 23 Komentara sorted by
  • ficho said: Pa T-Com je uzeo 20ak laptopa za tu akciju i nisu ih jos prodali, zato prodaju stare modele i ne narucuju nove.

(sprdam se malo, al ne bih se cudio da sam pogodio)

Nisi daleko od istine, jer se i dalje radi o istim starim modelima...

• Ako se ne varam cijene su povoljnije kod njih jer nude uređaj zajedno s mobile data pretplatom.. ako ti to treba, onda se vjerojatno isplati, a ako bi uzeo sam uređaj onda mislim da je cijena ista kao i drugdje..

• M-Computers ima najbolje cijene za sva apple računala..

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • Koliko sam ja vidjela cijene su odlične, ali naravno moraš uzeti mobilni internet,tj.pretplatiti se na jedan paket .. Ja ti savjetujem da nađeš nekoga kome treba mobilni internet, a da mu ne treba računalo, tako da on potpiše ugovor, ti naravno odeš s njim u T-mobile platiš cijenu laptopa, a on samo nastavi dalje plaćati na svoje ime račune za internet, a ti imaš svoj laptop.. nadam se da sam pomogla .. ;))

• Hvala Monika. Mislim da će i biti tako.

• Hehe, ja mislim da je tako najisplativije i najbolje ćeš proći .. :)

• Nije da mi nešto ludo treba, ali Mac je Mac. :)

• Nemoj se samo razocarat kad dodjes u t-com i kazu ti da trenutno nema compova na raspolaganju te da se strpis cca mjesec dana! Ja dozivio tocno to :(

• Ja sam uzeo macbook pro uz produženje maxadsl usluge, i zadovoljan sam i s cijenom i svim, jedino sto sam ga morao cekati 2 tjedna jer nije bilo macova na stanju a dosao sam drugi dan akcije! Ja bih ti preporucio da produzis ugovor za adsl ako ga imas kod njih i ako nisi pod ugovornom obvezom.

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • juka, zar ta akcija jos postoji u t-com? :\

• Neznam jel jos traje akcija, ja sam svog uzeo sredinom prvog mjeseca, najbolje bi bilo da nazoves szk i pitaš ali kako su tamo poremečeni i reči će ti da odes u t-centar i pitas, najbolje bi ti bilo da zaista i odeš u jedan o t-centara koji prodaju macove!

A to su ti:

Zagreb: Ulica grada Vukovara 23, Trg Petra Preradovića 3, HoTo - Savska 32

Osijek: Stepinčeva 8b

Pula: Fontička 5

Rijeka: Erazma Barčića 5

Split: Put Brodarice 6

Varaždin: Kapucinski trg 9

Zadar: Polačišće 2

Post edited by juka28 at 2011-02-11 10:23:28
    MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • Akcija jos uvijek traje - do isteka zaliha... Ja sam svog MB proa- uzeo prekjucer al sam morao do Pule potegnut jer ih u Rijeci nema mada kazu da ce ih jos dobivat. Takodjer mozes rezervirat pa te nazovu kad stigne

• kolka mu je cijena uz produzenje adsl ugovora? nemrem nac na tcomu, moze i link ak se netko bolje snalazi na njihovoj "preglednoj" stranici :D

• traje li još ova akcija?

na stranicama još uvijek stoji ali malo mi je sumnjivo što su navedeni stari modeli..

• Rak 21 je upravo spomenuo dobru "začkoljicu", svugdje na netu su navedeni stari core2duo modeli, i po tome navedene cijene baš i nisu toliko povoljne. Jel netko zna da li se u centrima prodaju ti modeli ili novi s sandy bridge procesorima?

Post edited by hrle at 2012-02-21 06:46:20
  • Ako se radi o starijem modelu, i ako planirate kupiti MBP, više vam se isplati kupiti od mene novi model MBP :-)

Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb
  • Paaa, i ne baš, firma - PDV..

• Iskreno, ne znam kako to ide kad kupuješ preko firme, ali nisam siguran da je isplatljivije (možda i griješim). Koliko sam vidio taj u T-coma je 7800 kn, a moj sa i5 procesorom, 2.3 GHz, 8 GB RAMA, SSD 60 GB, HD 320 GB, Lion, Magic Mouse, račun i garancija, sve to za 7500 kn, a samo laptop 7000 kn.

Bilo kako bilo, i taj stariji model iz T-coma je odličan laptop (imao sam ga prije ovog novog), i ako ga uzmete nećete pogriješiti.

Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb
  • Ma ne uzimam niš sad, čekam update pro linije..

• Pa T-Com je uzeo 20ak laptopa za tu akciju i nisu ih jos prodali, zato prodaju stare modele i ne narucuju nove.

(sprdam se malo, al ne bih se cudio da sam pogodio)

• @ficho Vjeruj mi, naprodavali su se oni njih dosta. Ja sam uzeo preko T-coma, čekao sam ga dva tjedna jer su sve zalihe prodali.. A imao sam vrhunsku vezu, tako da sam ju svaki dan zvao da provjerim jel stigao.

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black