Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• borostef
  • DjBeNI
  • calamityemily
  • neo091
  • hrvojeduu
  • andela
  • jarloni
  • rajko
  • judgedredd
  • danijelp
  • Boro
  • Braacic
  • tonik
  • TiaRhea
  • Dottore
  • luciferred
  • asafa972
  • Edge
  • Tunte
  • mitch

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
dva brzopotezna
  • pozdrav,

prva stvar sto me muci, radi se od imacu 27 i5, danas sam ga upalio i hard je cijelo vrijeme necim zauzet, nemam pojma s cim i ne znam gdje se to na macu provjeri, nasao sam procese i tamo je standard safari itd, ne nadjem nista "sumnjivo"

druga stvar je od nedavno kada stavim iphone 4 u univerzalni dock, pise mi "this accessory is not optimized for this iphone" i iphone ne zvoni kada je na docku (pozivi, poruke), inace sync i ostalo radi normalno

• 6 Komentara sorted by
  • Idi redom po svojim procesima u activity monitoru i ubijaj pa ces vidjet nakon kojeg stane disk :D

Sto se iPhone tice, probaj lagano s cackalicom ocistit dock connector. Zna se nakupit jako puno prasine i ostalog smeca pa to stvara probleme. Samo budi njezan da ne polomis pinove.

• moguce da ti spotlight indexira pogledaj gore na spotlight ako ima tackica onda dere to :)

www.rcspotlight.com
  • evo stao je sam od sebe nakon 10-ak min :D, a sto se tice docka i dalje isto nakon ciscenja :(

• Je li original dock?

Post edited by soic at 2011-02-12 12:56:26
  • yep, kupljen u t centru

• Ako imas garanciju nosi da ti ga zamjene,ak nemas hebiga :D

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta