weee... ugl dada ... priustio sam si macbook white.. mrak je stvar nakonnn 10 godina na win. malo je cudno al evo vec ga 2 mj imam i sve sam lagano shvatio :))) Imam sad jedno pitanje... sta se tice baterije... kao do 10 sati... meni ne izdrzi vise od 4/5 ...prvih mj dana je cak i do 6/7 al evo sad sam uso u 2 mj... i fakat ili se meni cini ili jel pala je za jedan h :S to me full cudi ... !?!?!?!?!
Nije sigurno pala, pitanje je kako koristiš book. Ja iman godinu dana star i danas isto ka i prije godinu dana mogu izvuć 7 sati normalnog rada. Smanji brightness dok je na bateriji na pola i naravno uzmi u obzir da će ti zahtjevniji software-i ili flash web trošit i do 3 puta brže bateriju. Ja uredno proveden 4-5 sati na bateriji radeći u Photoshopu recimo.
Ugasi si Airport te Bluetooth ako ih ne koristiš Smanji si brightness jer možeš sasvim ugodno radit i na manje od 100% osvijetljenja Izbaci DVD iz čitača da se ne vrti bezveze
i tak... :D
Nakon dva mjeseca, ne bi bilo loše ni napraviti kalibraciju: http://support.apple.com/kb/ht1490
da gasim... sve gasim... neznam mozda mi se cini neam pojima :S vidjel bum :)) Hvala...i probat cu sa kalibracijom ;) i da macbook lovee ittt :D