Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• aramic
  • Antonio
  • Keulana
  • demonic
  • JosipM
  • dnbstudio
  • Boom-Apps
  • Kid-A
  • lvudric
  • gleutar
  • mijat3108
  • bojanjanjanin
  • Ivana555
  • MirsoKa
  • Beast
  • gorila11
  • kovacevic031
  • Shinobi
  • zhirafica
  • and1v

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
NEW MACBOOK :)
  • weee... ugl dada ... priustio sam si macbook white.. mrak je stvar nakonnn 10 godina na win. malo je cudno al evo vec ga 2 mj imam i sve sam lagano shvatio :))) Imam sad jedno pitanje... sta se tice baterije... kao do 10 sati... meni ne izdrzi vise od 4/5 ...prvih mj dana je cak i do 6/7 al evo sad sam uso u 2 mj... i fakat ili se meni cini ili jel pala je za jedan h :S to me full cudi ... !?!?!?!?!

• 4 Komentara sorted by
  • Nije sigurno pala, pitanje je kako koristiš book. Ja iman godinu dana star i danas isto ka i prije godinu dana mogu izvuć 7 sati normalnog rada. Smanji brightness dok je na bateriji na pola i naravno uzmi u obzir da će ti zahtjevniji software-i ili flash web trošit i do 3 puta brže bateriju. Ja uredno proveden 4-5 sati na bateriji radeći u Photoshopu recimo.

• Ugasi si Airport te Bluetooth ako ih ne koristiš Smanji si brightness jer možeš sasvim ugodno radit i na manje od 100% osvijetljenja Izbaci DVD iz čitača da se ne vrti bezveze

i tak... :D

• Nakon dva mjeseca, ne bi bilo loše ni napraviti kalibraciju: http://support.apple.com/kb/ht1490

• da gasim... sve gasim... neznam mozda mi se cini neam pojima :S vidjel bum :)) Hvala...i probat cu sa kalibracijom ;) i da macbook lovee ittt :D