http://itunes.apple.com/hr/app/rollball/id417598423?mt=8#
promo kod za ovu fantastičnu igru može biti vaš ako se javite... BRZO :)
Izgleda kao kopija odlične igre Astronut :)
Imas neki gameplay video il bar opis? Jer iz screenshota mi apsolutno nista nije jasno...
Takodrr me zanima sta je ovo :)
Nije niti meni jasno, ali bi rado probao :)
Ajde baci mi jedan promo kod da vidimo
za sve one kojima nije jasno... nije avršena snimka, al služi svrsi :)
Pa cak se cini zanimljivo... Al sta je s promo kodovima koje si obecao? :P
Moram priznat da je igrica dosta zarazna. Ideja mi je super, posebno ako je od HR developera. btw. Frend (strojar po struci) je oduševljen zato jer ga podsjeća na zupčanike. :D
Igra je orginalna i zabavna,netreba razmisljanje,pa je i opustajuca,bilo bi jos bolje da se postave neki ciljevi tj. da u oredjenom vremenu moras napravit tolko i tolko. Sve u svemu vrlo dobro napravljeno :)
fala na komentarima :) ako vam se da napisat review u app store-u bila bih vam vrlo zahvalna ;)
ficho stiže kod.. vidiš, dok je tebe zanimalo o čemu se radi, ljudi su već odigrali igru :D
Ma to sam im malo prednosti dao, sad cu ja njih stic :D
igra je kul i bila bi još više kul da postoji i za iPad da mogu priko predavanja igrat :-D
Dottore said: Izgleda kao kopija odlične igre Astronut :)
Zanimljivo :)
Ako je kojim slucajem ostao jos koji kod, slobodno prosljedite. :)
za sta sluzi promo code ?
jel postoji mogućnost za jedan promo code? :)
Unaprijed hvala!
extremac said: za sta sluzi promo code ?
Za besplatno skidanje aplikacije. Kad dobijes promo code za app (ili bilo sta drugo na iTunes Storeu), kliknes na strelicu gore desno kraj svog usernamea u iTunesu i onda na redeem i tamo upises kod...
evo odigrao sam i mogu reci da je dosta zanimljivo, svakako trebate isprobati.
Uf... Ja sam preživčana za ovo.
:D a jeste se raspisali, a nije me bilo samo jedno popodne... igra nije kopija astronauta jer smo ju razvijali u isto vrijeme.. no istina, nije ni astronaut loš :D
hvala vam na komentarima.. drago mi je da vam se sviđa - bar ste dobili igricu koja vam je ok :)
@ ritto i LordShigi: kod stiže!
jel moze promo kod ?
moze li promo code
i ja bih promo ako moze...
može još jedan???
Ajde, ako može i meni!
Čini mi se OK igra.
A sta to sam na 4.2.1 softu radi.Pa kak to?
Jel moze jedan promo code?