Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• leanabelle
  • anamarijaikatarina
  • Purger155
  • pbaburic
  • Iwaa
  • dembow
  • mitch
  • kriksy
  • borinem
  • danijelklcom
  • aramic
  • Matea
  • djgagy
  • glazZ
  • DjBeNI
  • LogitechExpert
  • andela
  • borostef
  • MadMax
  • Hrco

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Macbook Pro big problem
  • Imam novi Macbook Pro i veliki problem. Nakon šta sam izbrisao Aperture napravio sam restart i kad se podigne sustav samo se vrti onaj krug u bojama i ništa ne mogu. Na drugoj particiji imam win 7 i tu nema problema. Pokušavao sam prilikom podizanja držati alt da mi ponudi da instaliram ponovo sa instalacijskog diska ali mi samo nudi opciju mac ili win. U ćemu bi mogao biti problem, i ima li neki drugi način da ponovo pokrenem instalaciju sa diska?

Post edited by Dottore at 2011-02-16 17:47:01
    Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb
  • 4 Komentara sorted by
  • Drži tipku c kod boota da pokrene dvd

 iMac | iPad | iPhone
  • Upravo sam to i napravio i instalacija je u tijeku, i nadam se da će onda sve bit ok. Samo me zanima zašto je do toga došlo?!

P.S. Hvala!!

Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb
  • A tko zna, vjerojatno su Windowsi krivi :D Nisi trebao odmah reinstalirati os, mogao si pokrenuti Disk utility sa dvd-a pa napraviti "Repair disk permissions".

 iMac | iPad | iPhone
  • Sad je kasno, ali ovo je škola za drugi put (ako ga bude). :-D

Još jednom hvala!!

Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb