Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• markom
  • zac189
  • Ozi50
  • Dodo
  • iVar
  • ikdes1gn
  • zastoto
  • sina
  • hrca10
  • Matea
  • Jaksa
  • bope
  • Andy_Boy
  • kico234
  • sara
  • VeL1303
  • Tomek
  • FRAGMENTmultimedija
  • tonci
  • ileo

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Forum problem
  • Već par dana stavljam pod sekciju oglasi oglas koji bude vidljiv par sati pa nestane. Dali neko zna zašto

Post edited by Dottore at 2011-02-17 04:45:54
  • 13 Komentara sorted by
  • tmilovan said: Ne radi se o nečemu što mi možemo riješiti

Osim sto se radi o necemu sto ste sami izazvali? I sto isto tako mozete rijesiti micanjem ove embed opcije. Mislim koliko tesko moze bit napravit ovako jadnu temu ako je vec sila da forum izgleda kao blog?

• ja se slažem s ograničenjima, ako mi treba televizor necu ga sigurno ic trazit na tržnicu!

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • Da ne otvaram novi topic, jel ima netko "problem" kao i ja da nakon sto odem na neku temu i zelim se vratit nazad, uvijek moram otic dva puta back da bi mi otisao back??

• kob4lt said: Da ne otvaram novi topic, jel ima netko "problem" kao i ja da nakon sto odem na neku temu i zelim se vratit nazad, uvijek moram otic dva puta back da bi mi otisao back??

Mislim da je tak svima :D

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • a zasto to postoji? malo je iritantno

• Zato što se radi o PC-u.

 iMac | iPad | iPhone
  • Aha nisam onda u toku. Znači nema oglasa van Appla

• Citiram pravilo:

Oglasnik je ISKLJUČIVO tematski, što znači da će se brisati ili zaključavati svi oglasi koji nemaju veze sa Apple / Mac opremom. Ako nekome treba pojašnjenje neka se slobodno javi.

Btw, pravilo je uvedeno na zahtjev korisnika.

Admin
  • zasto takva ogranicenja :S?

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Ovo ograničenje je dobro. Samo bi možda bilo pametno da moderatori pošalju pp nakon brisanja teme da ljudi znaju u cemu je problem pa da ne ponavljaju. Pretpostavljam da kršenje pravila nije baš tako često pa ne bi trebalo uzet puno vremena.

• iAnte said: Samo bi možda bilo pametno da moderatori pošalju pp nakon brisanja teme da ljudi znaju u cemu je problem pa da ne ponavljaju.

U početku smo slali pp ali s obzirom da je ovo pravilo uvedeno još u ljeto i lijepo stoji napisano u pravilima oglasnika mislim da nije više potebno.

 iMac | iPad | iPhone
  • A ne bi bilo potrebno da se ljudi potrude pročitat pravila. Nije baš da ih ima puno.

• Nije tako svima. Ovisi o browseru, npr u Chromeu radi kako treba. Problem je u načinu na koji se forum embeda u stranicu pomoću javascripta i što neki browseri to u historyju biljže kao dva koraka. Ne radi se o nečemu što mi možemo riješiti, dakle moramo čekati.

Admin