Već par dana stavljam pod sekciju oglasi oglas koji bude vidljiv par sati pa nestane. Dali neko zna zašto
tmilovan said: Ne radi se o nečemu što mi možemo riješiti
Osim sto se radi o necemu sto ste sami izazvali? I sto isto tako mozete rijesiti micanjem ove embed opcije. Mislim koliko tesko moze bit napravit ovako jadnu temu ako je vec sila da forum izgleda kao blog?
ja se slažem s ograničenjima, ako mi treba televizor necu ga sigurno ic trazit na tržnicu!
Da ne otvaram novi topic, jel ima netko "problem" kao i ja da nakon sto odem na neku temu i zelim se vratit nazad, uvijek moram otic dva puta back da bi mi otisao back??
kob4lt said: Da ne otvaram novi topic, jel ima netko "problem" kao i ja da nakon sto odem na neku temu i zelim se vratit nazad, uvijek moram otic dva puta back da bi mi otisao back??
Mislim da je tak svima :D
a zasto to postoji? malo je iritantno
Aha nisam onda u toku. Znači nema oglasa van Appla
Citiram pravilo:
Oglasnik je ISKLJUČIVO tematski, što znači da će se brisati ili zaključavati svi oglasi koji nemaju veze sa Apple / Mac opremom. Ako nekome treba pojašnjenje neka se slobodno javi.
Btw, pravilo je uvedeno na zahtjev korisnika.
zasto takva ogranicenja :S?
Ovo ograničenje je dobro. Samo bi možda bilo pametno da moderatori pošalju pp nakon brisanja teme da ljudi znaju u cemu je problem pa da ne ponavljaju. Pretpostavljam da kršenje pravila nije baš tako često pa ne bi trebalo uzet puno vremena.
iAnte said: Samo bi možda bilo pametno da moderatori pošalju pp nakon brisanja teme da ljudi znaju u cemu je problem pa da ne ponavljaju.
U početku smo slali pp ali s obzirom da je ovo pravilo uvedeno još u ljeto i lijepo stoji napisano u pravilima oglasnika mislim da nije više potebno.
A ne bi bilo potrebno da se ljudi potrude pročitat pravila. Nije baš da ih ima puno.
Nije tako svima. Ovisi o browseru, npr u Chromeu radi kako treba. Problem je u načinu na koji se forum embeda u stranicu pomoću javascripta i što neki browseri to u historyju biljže kao dva koraka. Ne radi se o nečemu što mi možemo riješiti, dakle moramo čekati.