Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Dottorre
  • HaBo
  • loud_sight
  • ellaa
  • JiXaW
  • ikikuinthenutz
  • crashkdm
  • tkotikrivkristijan
  • bubi1
  • SvenJTD
  • Tomislav7
  • dnbstudio
  • Darian
  • Braacic
  • Febo
  • tome0330
  • mex2
  • luciusorg
  • big_mac
  • elvisinjo

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
mobilni internet u sloveniji
  • imam jednu kucicu u gorskom kotaru, i obozavam tamo ici, ALI net 0 bodova! t-com nece ic vuci kablove za par kuca a signal hr operatera je jedva dosatan za poziv (sva tri sam probao)! satelit mi isto nije bas opcija jer bi ispala skuplja pita od tepsije! jedino sto vidim kao rijesenje je neki data paket preko slovenskih mobilnih operatera posto je njihov signal na tom podrucju pun do cepa!

dali neko ima informacije iz prve ruke koliko bi dosla prica u kojoj bi nabavio prepaid broj i na njemu aktivirao neki data paket? recimo giga bi mi bila sasvim dovoljna ali i sa pola bi bio sretan! posto nisam cesto tamo, pretplata ne dolazi u obzir! trebalo bi mi nesto kao simpa internet L opcija recimo!

• 3 Komentara sorted by
  • Kad vec imas kucu blizu slovenaca mogo si naucit to malo slovenskog da se znas snac na njihovim stranicama :P

Uglavnom, oba glavna operatera, Mobitel i Si mobil imaju indenticne cijene za identicnu uslugu. Prepaid Internet paket sa SIM karticom je 15€. Dan "flatrate" neta placas 5€, 3 dana 15€, a 10 dana 20€. Jedina razlika je ako zelis usb modem, onda kod Si mobila platis 45, a kod Mobitela 66 €.

Flatrate je pod navodnicima jer ti Si mobil nakon 2 GB dnevno snizi brzinu veze na 128k ili manje, a Mobitel nakon 1 GB dnevno snizi na 384k ili manje.

• kinsif said: imam jednu kucicu u gorskom kotaru

Ono, sve pa nema se... ;)

• ficho said: Kad vec imas kucu blizu slovenaca mogo si naucit to malo slovenskog da se znas snac na njihovim stranicama :P

da sam imao priliku upoznati neku slovenku... :P :)

hvala na informacijama, bit ce mi od koristi!

Pejo said: Ono, sve pa nema se... ;)

za cijenu jedne kucice tamo kod vas u istri, kupis pol gorskog kotara ajde :D