Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Yardie
  • Vedo
  • sasha
  • MoschuS
  • Dariobo
  • Jimi Hendrix
  • zeljkofilipin
  • jpenezic
  • Igor_martic
  • MCblackie
  • sbogadi
  • flixoni
  • OpiumTea
  • nunu
  • danijelklcom
  • iCroatiaa
  • wordpress2011
  • Hrco
  • shuffle
  • torik

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Speed Intensifier
  • naime aplikacija Speed Intensifier koja se instalira u cydiji poboljsava radd procesora, tj tek tada dolazi do pravih performansi A4 procesora, barem tako kazu tvorci navedene aplikacije.

eto sve koji imaju iphone 4 i JB nek probaju instalirati pa da vidite ja jesam i stvarno u djelicu sekunde se sve odvija, pa me zanima koliko je to stetno/korisno za sam procesor, bateriju i ostalo.

http://www.iphone4jailbreak.org/speed-intensifier-1-5-overclock-iphone-4-processor.html

Post edited by Dottore at 2011-02-18 15:08:49
    iphone 4S
  • 5 Komentara sorted by
  • mačak said: koliko je to stetno/korisno za sam procesor, bateriju i ostalo.

Ovisi koliko ga jako overclocka exponencijalno skracuje rok trajanja uredaja i pije bateriju, a efekt koji dobijes je vjerojatno vise psiholoski.

• kad bi imao dojam da mi fali procesorske snage, jos bi i razmislio o intalaciji... ovako ne vidim bas neki razlog, konkretno ne vidim sta bi se moglo toliko ubrzati!

• kinsif said: kad bi imao dojam da mi fali procesorske snage, jos bi i razmislio o intalaciji... ovako ne vidim bas neki razlog, konkretno ne vidim sta bi se moglo toliko ubrzati!

baš to, ip4 nema potrebe za friziranjem..

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • a eto ako imate JB pokusajte pa da vidite. poslije maknete to ili vratite na default.

iphone 4S
  • e pa to me zanima, vjerovatno je to kako bi se moglo nazvati psiholosko-opticki efekt. ja sam instalirao i svarno je sve puno brze ali ionako je brzo tako da u jednu ruku nema potrebe za tim.

iphone 4S