naime aplikacija Speed Intensifier koja se instalira u cydiji poboljsava radd procesora, tj tek tada dolazi do pravih performansi A4 procesora, barem tako kazu tvorci navedene aplikacije.
eto sve koji imaju iphone 4 i JB nek probaju instalirati pa da vidite ja jesam i stvarno u djelicu sekunde se sve odvija, pa me zanima koliko je to stetno/korisno za sam procesor, bateriju i ostalo.
http://www.iphone4jailbreak.org/speed-intensifier-1-5-overclock-iphone-4-processor.html
mačak said: koliko je to stetno/korisno za sam procesor, bateriju i ostalo.
Ovisi koliko ga jako overclocka exponencijalno skracuje rok trajanja uredaja i pije bateriju, a efekt koji dobijes je vjerojatno vise psiholoski.
kad bi imao dojam da mi fali procesorske snage, jos bi i razmislio o intalaciji... ovako ne vidim bas neki razlog, konkretno ne vidim sta bi se moglo toliko ubrzati!
kinsif said: kad bi imao dojam da mi fali procesorske snage, jos bi i razmislio o intalaciji... ovako ne vidim bas neki razlog, konkretno ne vidim sta bi se moglo toliko ubrzati!
baš to, ip4 nema potrebe za friziranjem..
a eto ako imate JB pokusajte pa da vidite. poslije maknete to ili vratite na default.
e pa to me zanima, vjerovatno je to kako bi se moglo nazvati psiholosko-opticki efekt. ja sam instalirao i svarno je sve puno brze ali ionako je brzo tako da u jednu ruku nema potrebe za tim.