Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6821)

• snekhr
  • kriksy
  • X Sync
  • panda
  • Shrek
  • ante08
  • adriaguide
  • olymp
  • maxt
  • siiNke
  • bojan.c
  • Beast
  • Nothing
  • Purger155
  • NotoriusBIG
  • OcuiPhone

Tko je online (0)

Video graber ?
  • Trebao bi mi video graber koji podrzava youtube ali i ostale stranice koje na sebi imaju video klipove

Kakve su vase preporuke ?

MacBook Pro 15" High Res. i7, 8GB Ram, 128GB SSD OCZ Vetrex 2
  • 9 Komentara sorted by
  • Možda ovako nešto

 iMac | iPad | iPhone
  • Hvala no trebalo bi mi nesto tipa kada kliknem na video da ga mogu odmah skinuti , to sam imao na win-u no neznam vise kako se zove prog

• Pa koji browser koristis? Potrazi plugin za svoj browser koji imas.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Ako imaš neki download manager tipa SpeedDownload, onda ti ne treba nikakav dodatni program.

Otvoriš si npr. youtube filmić u Safariju, odeš pod Window->Activity te ćeš vidjet mnoge linije teksta, to su fileovi koji se koriste na toj stranici. Svaki od njih je predstavljen imenom i veličinom, a tvoj video je "najteži" od njih stoga ga je lako prepoznat.

Klik na nj, CMD+C, klik na SpeedDownload, klik na plus gore lijevo, CMD+V i započni download.

Postupak radi za bilo koju stranicu na kojoj se mogu gledat video klipovi.

• Ne treba ti speed download za to, samo drzi alt i duplo klikni na "najtezi" link.

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • I kojom tehnikom bi to radilo za flash video?

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Kak to mislis? Kako skinut il kako gledat? Skines uvijek iz activity prozora s alt+double click, a gledas u VLC playeru.

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • Nasao sam nesto sto mi super radi a to je addon za firefox i zove se FVD

• Ficho ipak treba neki download manager. Meni se često zna desit kada skidam "Nedjeljom u 2" da mi se download prekine i to nekoliko puta. Da nije download managera, mogo bi komotno u Vrapče! :D