ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Trebao bi mi video graber koji podrzava youtube ali i ostale stranice koje na sebi imaju video klipove
Kakve su vase preporuke ?
Hvala no trebalo bi mi nesto tipa kada kliknem na video da ga mogu odmah skinuti , to sam imao na win-u no neznam vise kako se zove prog
Pa koji browser koristis? Potrazi plugin za svoj browser koji imas.
Ako imaš neki download manager tipa SpeedDownload, onda ti ne treba nikakav dodatni program.
Otvoriš si npr. youtube filmić u Safariju, odeš pod Window->Activity te ćeš vidjet mnoge linije teksta, to su fileovi koji se koriste na toj stranici. Svaki od njih je predstavljen imenom i veličinom, a tvoj video je "najteži" od njih stoga ga je lako prepoznat.
Klik na nj, CMD+C, klik na SpeedDownload, klik na plus gore lijevo, CMD+V i započni download.
Postupak radi za bilo koju stranicu na kojoj se mogu gledat video klipovi.
Ne treba ti speed download za to, samo drzi alt i duplo klikni na "najtezi" link.
I kojom tehnikom bi to radilo za flash video?
Kak to mislis? Kako skinut il kako gledat? Skines uvijek iz activity prozora s alt+double click, a gledas u VLC playeru.
Nasao sam nesto sto mi super radi a to je addon za firefox i zove se FVD
Ficho ipak treba neki download manager. Meni se često zna desit kada skidam "Nedjeljom u 2" da mi se download prekine i to nekoliko puta. Da nije download managera, mogo bi komotno u Vrapče! :D