Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• dabiggie
  • nikolamujdzic
  • soic
  • iAnte
  • Kid-A
  • tome0330
  • brankica27
  • t_i_n_a
  • Ficek
  • bsevo
  • denis_osijek
  • TomTom
  • brane
  • nixa
  • Vlada11070
  • matic_2.4
  • zastoto
  • chofizg
  • duke12
  • gf38

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Video graber ?
  • Trebao bi mi video graber koji podrzava youtube ali i ostale stranice koje na sebi imaju video klipove

Kakve su vase preporuke ?

MacBook Pro 15" High Res. i7, 8GB Ram, 128GB SSD OCZ Vetrex 2
  • 9 Komentara sorted by
  • Možda ovako nešto

 iMac | iPad | iPhone
  • Hvala no trebalo bi mi nesto tipa kada kliknem na video da ga mogu odmah skinuti , to sam imao na win-u no neznam vise kako se zove prog

• Pa koji browser koristis? Potrazi plugin za svoj browser koji imas.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Ako imaš neki download manager tipa SpeedDownload, onda ti ne treba nikakav dodatni program.

Otvoriš si npr. youtube filmić u Safariju, odeš pod Window->Activity te ćeš vidjet mnoge linije teksta, to su fileovi koji se koriste na toj stranici. Svaki od njih je predstavljen imenom i veličinom, a tvoj video je "najteži" od njih stoga ga je lako prepoznat.

Klik na nj, CMD+C, klik na SpeedDownload, klik na plus gore lijevo, CMD+V i započni download.

Postupak radi za bilo koju stranicu na kojoj se mogu gledat video klipovi.

• Ne treba ti speed download za to, samo drzi alt i duplo klikni na "najtezi" link.

• I kojom tehnikom bi to radilo za flash video?

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Kak to mislis? Kako skinut il kako gledat? Skines uvijek iz activity prozora s alt+double click, a gledas u VLC playeru.

• Nasao sam nesto sto mi super radi a to je addon za firefox i zove se FVD

• Ficho ipak treba neki download manager. Meni se često zna desit kada skidam "Nedjeljom u 2" da mi se download prekine i to nekoliko puta. Da nije download managera, mogo bi komotno u Vrapče! :D