zanima me da li imate neki ipad code editor za preporučit? naišao sam na par ali htio bi prvo čut vaše mišljenje prije kupnje loše/dobre aplikacije XD
Po meni je najbolji textastic( http://itunes.apple.com/us/app/id383577124?mt=8 ), a ako trebas nesto testirat u letu ovo bi ti moglo pomoci.
Savršeno, za koji mjesec planiram iPad 2 i baš me zanimalo postoji li šta ovakvo. Gotovo da mi je uvjet za kupnju :)
Thx!
Prvo reci za kakav kod odnosno kakav syntax highlighting ti treba ako ti uopce treba.
ma neki c, c++, obj c i slično..možda html..znači samo editor ne treba pokretat niš
Bio je jedan obecavajuci kandidat koji je toliko razocarao da su ga autori od stida povukli sa storea http://elevecreations.com/ :D
Nije uopce lako napravit real-time code-coloring na iOS-u, da je vec bi hrpa ljudi izbacilo editore. Tako da je za sad najbolja solucija VNC na Maca, stavit rezoluciju na 1024x768 i derat po Xcodeu :)
To bi finkcioniralo kad bi hrvati imali unlimited data planove i 3G brzine koje bacaju na dupe.
Nit VNC trosi abnormalno puno (pogotovo na toj rezoluciji), nit mu trebaju neke extremne brzine (pogotovo na toj rezoluciji). Sumnjam da ce netko koristit iPad kao glavni razvojni stroj 24/7, vise tu i tamo kad se sjeti neceg dobrog pa to oce na brzinu iskodirat :)
ficho said: vise tu i tamo kad se sjeti neceg dobrog pa to oce na brzinu iskodirat :)
upravo za to!
ficho said: Nit VNC trosi abnormalno puno (pogotovo na toj rezoluciji), nit mu trebaju neke extremne brzine (pogotovo na toj rezoluciji). Sumnjam da ce netko koristit iPad kao glavni razvojni stroj 24/7, vise tu i tamo kad se sjeti neceg dobrog pa to oce na brzinu iskodirat :)
Razumijem sve to, ali sam mišljenja da bi bilo ugodnije raditi offline u nekoj aplikaciji neo preko VNCa. VNC nerijetko s pokrivenosti mobilnog interneta kod nas kasni, i to jako, onolko kolko sam imao s njim iskustva me nije previše zadovoljio. Ali eto, ko voli nek izvoli. :)
Poznajući sebe, mislim da bi se moglo koristit i jedno i drugo - ovisno o situaciji :)
Ako se i spojim preko VNC-a to će bit preko WLAN/DSL linije koju ću ugl. imat kad nisam doma pa ne bi trebalo bit problema ni s brzinom ni prometom. Također, ako se sjetim neke ideje radije ću je upisat u bilješku nego da odma idem kodirat ako mi već komp nije pri ruci.
Koliko kosta vnc da mogu s iphone i ipada upadat na komp? Edit: naravno, mislim na onaj koji je najbolji. RealVNC?
Imas nekoliko besplatnih koji su sasvim ok za odradit posao. Npr. Mocha VNC Lite.