Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• ivicag
  • m3d033
  • bignjato
  • Dr Beast
  • gogsy7
  • ellaa
  • Dom031
  • nbacac23
  • elviszd
  • Wikiboo4
  • cyb
  • Hrco
  • Vlada11070
  • monty_pirate
  • mmike
  • nunu
  • neo123
  • bojanjanjanin
  • zipce
  • wired

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
GeoHot u pravnoj bitki protiv Sony-a
  • GeoHot poznati "Hacker" Apple uređaja i Sony PS3 platforme vodi pravnu bitku sa Sony-em oko PS3 modifikacija koje je napravio. GeoHot je pokrenuo pravi rat protiv Sony-a u kojem su mu se pridružile tisuće ljudi diljem svijeta koje šalju donacije za njegovu pravnu bitku Davida protiv Golijata.

Više detalja o tužbi i donacijama možete pročitati na njegovom blogu http://geohotgotsued.blogspot.com/

Post edited by Dottore at 2011-02-20 15:07:04
  • 5 Komentara sorted by
  • Ja sam poslao malu donaciju jer smatram da je zaslužio!

LordShigi said: Nije geohot pokrenuo, nego sony tuži njega.

Nisam ni rekao da je "pokrenuo pravnu bitku" pročitaj prvo pa se onda pravi pametan... Nije ni čudo što sve više ljudi izbjegava ovaj forum

LordShigi said: Ja sam mu retweetao tweet jer mu nemogu donirati ali bi mu rado pomogoao.

Ispravak netočnog navoda: Nisi mu retweetao tweet jer on nije trenutno na tweeter-u, retweetao si nečiji drugi tweet kao i ja...

• tako je LordShgi. onda svi koji naprave tuning na autu recimo trebali bi biti tuzeni, ili svatko ko napravi neku modifikaciju na necem. glupost platio si proizvod i imas pravo radit s njim sta hoces. e sad hoces ti to podjeliti s ostatkom svijeta ili ne tvoja stvar. zasto ga apple nije tuzio, jer ih boli neka stvar, oni prodaju svoje proizvode sto i je cilj i od prodaje zive a hocemo mi iphone/ipad/ipod ili nesto trece JB i unlockati to ih bas briga. tako da mislim da je geohot potpuno neduzan u svemu tom al eto.

iphone 4S
  • GeoHot zaslužio podršku velikog broja Apple community-a te sam zbog toga pokrenuo ovu temu...

Ne želim je spamat jer tako završi 95% tema na ovome našem forumu punom potencijala, ali u nedostatku strogo definiranih pravila, sve više ljudi ga izbjegava.

LordShigi said: P.S. Netrebaš se odma ljutiti, ja sam samo napisao odgovor na tvoj post kako sam ga shvatio. :)

Ne ljutim se niti se želim nastavljat. Koliko vidim oba podržavamo GeoHota i to je jedino bitno.

1. Nije geohot pokrenuo, nego sony tuži njega.
    2. Dečko nije ništa skrivio. Sony se ponaša glupo.
    3. Ja sam mu retweetao tweet jer mu nemogu donirati ali bi mu rado pomogoao.

Evo mala laička karikatura: Recimo da je Sony je prodavač čokoladica, geohot kupi čokoladicu i nagura si je u dupe te kaže drugima da je to napravio da i oni mogu probati. Sad Sony tuži geohota jer je nagurao čokoladicu u dupe.

Karikatura je vjerovatno smiješna ali potpuno istinita.

Post edited by LordShigi at 2011-02-20 09:04:38
    I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • NotoriusBIG said: Nisam ni rekao da je "pokrenuo pravnu bitku" pročitaj prvo pa se onda pravi pametan... Nije ni čudo što sve više ljudi izbjegava ovaj forum

Hmm, ja se ne pravim pametan, vjerovatno si krivo shvatio.

P.S. Netrebaš se odma ljutiti, ja sam samo napisao odgovor na tvoj post kako sam ga shvatio. :)

BTW: Nije Tweeter nego Twitter. :)

Post edited by LordShigi at 2011-02-20 09:41:32
    I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.