Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• SinkeSS
  • Klaudio
  • jarloni
  • tequin
  • bubi
  • darija
  • gsustek
  • axxo
  • Vlada11070
  • papa_Strumpf
  • ecvis17
  • Kikachica
  • Darian
  • Dariobo
  • JustBlaze
  • proboy
  • mkladaric
  • glazZ
  • mojca
  • emanuel

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Xcode 4 GM
  • Jel moguće kako instalirat samo Xcode neovisno od iOS SDK? Jer nemam 10.6.6. niti želim biti na 10.6.6. a instalacija se ne može niti pokrenut zbog toga, no ne kaže mi "Xcode se ne može instalirat radi 10.6.6" već "iOS SDK se ne može instalirat radi 10.6.6."

• 13 Komentara sorted by
  • Mozes instalirat bez iOS SDK-a, ali ne na OS nizi od 10.6.6. A zasto ne napravis update?

• Postoje li najave kad će Xcode 4 izać?? razmišlja san o tome da ga počnem koristit, ali je navodno bugovit poprilično...

• Prvi GM je bio neupotrebljiv, drugi se jos nisam usudio isprobat jer nemam vremena za failove kakve sam prozivljavao zbog prvog. Naravno da se ne zna kad izlazi finalna verzija, ali logicno je pretpostavit na WWDC-u u kombinaciji iOS SDK 5.0 i Mac OS X SDK 10.7.

• sad je i finalno izasao. Ima ga na Mac App Storu za $4.99

• Skida se :) Probao sam prvi GM i kao i ficho zaključio da je neupotrebljiv. Nadam se da su ispravili tonu bugova koji je prvi GM imao makar sam malo skeptičan. Možda nakon godinu dana postane upotrebljiv dok se riješi dječjih bolesti. SCM užasno radi. Nikako mi se ne želi spojiti na SVN server dok u 3.2.5 sve radi normalno.

• Jesu oni normalni?! Dam 300 dolara godisnje za developer accounte i sad bi jos trebo dat 5 za faking Xcode?! Ne vjerujem da toliko prokleti mogu bit!

• Hmmm o čemu je riječ ako se smije znat?

Games dont make people violent, lag does.
  • Ok, clanovima iOS i Mac Developer Programa se ipak ne naplacuje nego ima iz Dev Centara direktni link za skinut. Samo mogli su nam onda dat redeem kod za skinut s AppStore da mozemo dobivat notifikacije o updateovima i isto tako skidat updateove.

I svida mi se sto ce mozda ta cijena od $5 odbit dosta neozbiljnih ljudi od prckanja po necemu sto nije za njih :)

• Ruši se slično kao i prijašnja verzija...

• Isplati li se instalirat? Upravo ga skidan, ali ako se ruši onda odustajen...

• Ja ga koristim već par tjedana i ne ruši mi se... did you try turning it off and on again? :)

• Thx na odgovorima.

A ništa, olakšao sam si džep za tih $5, nemam još ni znanja ni vremena za ulazit u Mac Dev Program pa pomalo... :)

Games dont make people violent, lag does.
  • User said: Hmmm o čemu je riječ ako se smije znat?

Xcode 4 se naplačuje 4.99$ u Mac App Storeu.