Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• asafa972
  • wired
  • loud_sight
  • duke12
  • leri
  • andreicek
  • violetta
  • LordShigi
  • Hrco
  • ikikuinthenutz
  • bignjato
  • srtwt
  • Ivana555
  • MonoKulen
  • MCblackie
  • mafijaš
  • micro
  • PeroZ
  • iBoki
  • HaBo

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Leopard za ppc
  • Upogonio sam stari ibook g4, prominio hdd i dodao gigu rama, pa me zanima di i kako naci leo verziju za ppc?

Hvala

• 6 Komentara sorted by
  • Može bez problema. Novi ćeš teško nabaviti za kupiti. Ako baš želiš kupiti, onda pogledaj na ebay ili oglase tu, jabučnjak, njuškalo.

Može ti netko posuditi svoj instalacijski DVD, jedino što je bitno da je retail verzija, tako da se može instalirati na bilo koji Mac.

A može se naravno i skinuti s nekih mjesta na Internetu čije ime se ne smije spominjati tu na forumu, ali je najrealnija opcija za takav stroj :)

• ali moze, tj bar sam vidio po internetu. leo je zadnji koji podrzava ppc

• @soic Imam na dvd leoparda koji sam dobio sa intel-macom, zanima me mogu li njega stavit na g4 kad nabavim 1gb rama, ili ima posebna verzija za ppc? TNX

• Prilično sam siguran da nećeš moći, jer sa svakim strojem dolazi verzija koja je namijenjena za njega. Treba ti retail verzija koja se može instalirati na bilo šta

• ups... sorry, ja sam odmah zabrijao na snow leoparda...

stari leo može na PPC, naravno :)

iMac 27' (i5), iPhone 4, MacBook Air 11', iBook Clamshell Blueberry, iPad 2, iDa - kćer s mnoštvom mojih iUređaja
  • Nemreš staviti leona na PPC, druga je to vrsta mačke... njemu treba Tiger :)

iMac 27' (i5), iPhone 4, MacBook Air 11', iBook Clamshell Blueberry, iPad 2, iDa - kćer s mnoštvom mojih iUređaja