Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Beast
  • wired
  • leanabelle
  • dannyded
  • MrNice
  • Yardie
  • LogitechExpert
  • Jonny018
  • oki1993
  • McLaren
  • Chelavy
  • lvudric
  • bubi
  • dare
  • C R O W
  • bojanjanjanin
  • JiXaW
  • CroDruid
  • nikolina
  • Predator971

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Kryptos - Military Grade 256 bit AES to encrypt voice communications
  • http://www.kryptoscommunications.com/?

Military Grade 256 bit AES to encrypt voice communications 2048 bit RSA key exchange

čitao sam o 256bit AES enkripciji koliko je sigurna i da američka vlada dozvoljava upotrebu te vrste enkripcije za TOP SECRET dokumente koji trebaju ostati tajni i narednih 100 godina

zanima me dali je moguće voice komunikaciju preko ovoga programa prisluškivati (vjerovatno nije ali me zanima dali ste šta čuli ili čitali na tu tematiku)

dakle komunikacija između iphone-a sa 256 bit AES enkripcijom koja ide preko 3G ili wifi mreže

• 4 Komentara sorted by
  • Zasto mislis da bi te itko prisluskivao? O_o

• industrijska špijunaža!

• Ja ti stavrno ne mogu pomoci, ali vjerujem da ce hoce netko od iskusnijih.

Nego, zanima me čime se to baviš da se bojiš industrijske špijunaže?

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • Realno, zaštita protiv prisluškivanja nije samo softwerske prirode, ima tu i izmjene chipova na uređajima.

Što se tiče ovog programa kryptosa, zanimljivo kako uz niti jedan članak nema komentara, toliko o tome svemu.

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE