Čudno je da su u svijetu računala tako dugo, a tek sada su (čitaj: tek sada je) shvatio što je dobro... :D
Pa ako nezele staviti odjeljak u BUG jer nas je premalo onda definitivno nece napraviti novi casopis.
To kad vide windows Bug-ovci ima da popi***>Covijek zana sta je dobro!
Ne kuzim zasto Bugovce uspoređujete s čistim windowsasima, bas su suprotno, cak i rade recenzije appleovih proizvoda u bugu, 1 proizvod po broju. Kupite pa onda kritizirajte.
Od kad sam prvi put bacio oko na Bug TV on mi je odma bio kralj radi nastupa i zajebancije općenito. :D
Sretno mu bilo s novim strojem :)
Pa sada bi i mogli početi s nekim odjeljkom, jer sada nas ima puno više, puno je više članaka, artikla i svega na netu o Appleu, a i sada Apple ima puno više proizvoda u puno više IT sektora o kojima bi se moglo pisati.
I da, ako ste primjetili, u Svakom BUGu ima barem jedan, ako ne i nekoliko članaka o Appleu, glasinama i slično...
Uvjek ima jedna kratka vijest i review proizvoda. ali pitanja o odjelku ili nekom appu na bugovom DVDu uvijek završe odgovorom da smo rijetki i da im se to ne isplati.
Rusty said: možda počnu tiskati i MAC časopis :D
Nadam se da taj dan necu dozivjet.
(odrasto sam na Bugu btw pa mozda malo previse uzimam k srcu sto su se toliko srozali u kvaliteti)
možda počnu tiskati i MAC časopis :D