Navodno 120 m2 Apple store u Horvatinčić centru navodno originalni apple store
sigurno nije 2012. jer je Marty McFly bija u 2015. :D
Otvorit će se Store u sklopu Horvatinčić centra, ali kao Apple Premium Reseller. Apple Store će biti kod nas tek nakon smaka svijeta.
ak otvore AS u zagrebu, ja cu im maznut onu veliku jabuku i nosit je oko vrata ko sto reperi furaju felge od eskalejda.
TCvetkovic said: tek nakon smaka svijeta.
2012?
Dežulović je kralj
lol
jobs je valjda cuo kak kosorica zove google pa nije htio da ih google pretekne u dolasku u super hrvatsku XD
bsevo said: jobs je valjda cuo kak kosorica zove google pa nije htio da ih google pretekne u dolasku u super hrvatsku XD
Dali bi to onda značilo da bi cijene bile kao i u svim normalnim eu zemljama, zamjena dolara za euro.Ili još jednoga koji će tu cijenu podebljavati.
@micho nemoj bit blesav. Kad i ako (citaj: nikad) Hrvatska bude odabrana za Apple Store, to ce se jako dobro znat.
A ove seljacine od domacih resellera sto se otvaranjem svakog novog ducana hvale kako ce otvorit Apple Store bi odavno izgubile pravo pristupa Apple hardveru, a kamoli prodaje, da ih itko kontrolira. Samo sto nikog u Appleu nije briga za njihovih 5000 Macova sto prodaju godisnje. To je nekom u Appleu taman za dzeparac.
Ficho, upravo i skepsa (citaj sarkazam) mog posta je da mi nikad necemo vidjeti pravi Apple store, dakle cijena macbooka u eurima :)
torik said: http://globus.jutarnji.hr/komentari/boris-dezulovic/ludo-slavlje-u-googleu-larry-sergej-kroejsa-zeli-bas-nas
fakat kralj :D hahaha, jos se kesim :D
iskreno ja ne mislim da ce se otvoriti apple store jer ih toliko malo ima po eu ali .. htio sam podjeliti s vama info koji sam dobio slucajno .. od tipa koji radi nesto potpuno nevezano za apple .. pruza usluge neke .. i ovlas mi kaze da treba raditi nesto za apple store koji se otvara u zgb .. i da mi nekih detalja koji ne zvuce kao da pero otvara reseller store .. iz price doista zvuci da je store official .. vidjeti cemo kad otvore ..
TCvetkovic said: Apple Store će biti kod nas tek nakon smaka svijeta.
xD
Clark Kent said: 2012?
:D :D :D
nema od ovog nista :D ja znam 5 ljudi (koji nisu sa ovog foruma) da imaju mac.
iphone i ipod ne racunam...
ja jednog, haha.