Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• kristina30
  • fatossi
  • elvis_zd
  • asafa972
  • bignjato
  • dkrt
  • SuperUnknown
  • maxt
  • dare
  • mijat3108
  • Vedo
  • apple99
  • matic_2.4
  • markoni
  • Hampy
  • dannyded
  • nunu
  • Dariobo
  • BAXA
  • LC120black

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Osobni web site
  • Imam osobni web site na mobile.me napravljen u iWebu .. i nije mi nesto .. malo mi je starinski .. gledao sam rapidweaver .. izgleda mi komplicirano ..

Treba mi web koji izgleda lijepo, super je jednostavan za odrzavanje .. a nudi neku super fora foto galeriju .. super fora video galeriju .. i ne koristi nesto sto se ne moze hostat (tipa PHP ili sqldb ) na mobileme .. imam tamo 20GB sto da placam opet negdje drugdje ..

Imate li kakvu preporuku .. kako napraviti neki ok site .. clean and simple da je jednostavan za odrzavanje i upload fotki i videa .. ?

Imam rapidweaver preko macheista kupljen .. gledao sam te theme .. ni jedna mi nije sjela ..

iMac 27 i7 - MBA 11 - Canon 5D mk2
  • 9 Komentara sorted by
  • Ja uvijek svima preporucujem Joomlu za takve lako odrzavajuce sajtove a templejtova imas malo more! Trebat ce ti par sati da pokopcas osnove a uostalom tutorijala opet imas malo more! Jedino sta joomla zahtjeva msql i php.

• meni treba samo jedna stranica .. na kojoj imas "vijesti" ..

vijest je npr. nova foto galerija i klik dobijes novu foto galeriju .. koju sam kreirao u lightroomu preko plugina ..

ili je vijest video novi .. koji se playa preka nekog html5 playera

i mozda onda moze biti jos dvije stranice .. jedna kao skup foto galerija .. a druga prikaz svih raspolozivih videa ..

imam to sve .. radi .. ali mi je ugly a ne znam jednostavno sloziti ljepse :)

• Zašto ne kupiš hosting na Studio4web (150kn godišnje) i staviš Wordpress gore?

Studio4web sam naveo zato jer mislim da je najjeftiniji u HR.

Post edited by TCvetkovic at 2011-03-02 07:15:16
  • imam i hosting koji placam .. ali nije 20GB .. nije da mi treba .. ali treba mi par GB za sve filmove sto drzim gore .. pa mi je onda skuplje .. a mobileme sam vec platio za iducu godinu ..

• Pa hostaj velike fileove na MM, a site nek ti bude negdje drugdje i linka na fileove na MM :)

• Probaj Squarspace, ako ti nije preskup. Ima super templatova

• soic said: Squarspace

fora .. ali je dosta skup

• ficho said: linka na fileove na MM

i to je opcija .. site mi je password protected .. moze li se sloziti da ti fajlovi na MM isto budu pod nekim passwordom .. jer su to obiteljske slike i video .. tj. da mi ti fajlovi na MM nisu public?

• Imas opciju za lockanje pojedinih albuma na MM galeriji tako da se moze izvest :)