Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• cdnm
  • brane
  • TonySoprano
  • Phantom_Lord
  • MoschuS
  • th3ana
  • kico234
  • Graba
  • bojan.c
  • Nick
  • NotoriusBIG
  • iVlad
  • Keulana
  • Ivana555
  • ssapa
  • rise
  • Artiss
  • cyb
  • Saby1978
  • tomasso

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPad2 šta je realno za očekivat danas?
  • Ajmo oni iskusni što dugo prate Apple šta mislite što bi se danas moglo ostvarit od svih mogućih glasina koje smo čuli, vidjeli?

Meni je realno da će ubacit kamere prednju definitivno i možda stražnju. Šta se tiće ekrana retina display je nerealno očekivat (osim ako nas ne iznenade) ali ekran sa nešto većom rezolucijom je moguć (logično). Lakše kučište da ali dal će se umjesto aluminija koristit neki drugi materijal tipa plastika ili karbon neznam, a tu si i bolji zvučnici. Šta mislite?

Post edited by Dottore at 2011-03-02 09:48:44
    iPhone 4, iPad 2
    (4) PC Win7, (1) virtual WinXP
  • 13 Komentara sorted by
  • soic said: Zašto je ova tema u Novi članovi??

kod josipa ti ne moze ici normalno :D

• Po meni ne triba očekivati ništa posebno novo, bit će tanji i lakši, prednja i stražnja kamera, vjeroatno A5 procesor (možda i dvojezgreni, ali nisam baš siguran za to), 512MB RAM-a, kao iPhone 4 i to je to

P.S. Zašto je ova tema u Novi članovi??

Post edited by soic at 2011-03-02 07:18:50
  • heh, pravo pitanje nije zbog čega je ta tema u Novi članovi već zbog čega je ta tema uopće :D

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • sad se malo mislim... dugo nisam vidio mafijasa... a nekako me josipov rukopis podsjeca na njega :D

• Znam da je Josip R. imao preko nekoliko loših komentara, ali ne vidim potrebu ismijavanja u svakoj novoj temi. Ohladite malo.

Što se tiče iPada, siguran sam da neće biti razlike u rezoluciji ekrana i karbon i plastika ne dolaze u obzir.

Post edited by TCvetkovic at 2011-03-02 08:29:13
  • Mislim da ce autonomija baterije bit jos veca naspram sadasnjoj, prednja kamera, 1Gb rama, A5 dvojezgreni procesor, tanji i laksi i naravno lijepsi :D

• soic said: Po meni ne triba očekivati ništa posebno novo

Nema se ni kaj vise dodat osim da se pojacaju specifikacije :D Prednja i zadnja kamera,1.2 ghz x2,promjene u dizajnu i dimenzijama,malo vise rama,ugl. dobar komad hardwarea i ima jos puno mjesta u poboljanju softwera.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Vec je receno da zbog dosta problema ne treba ocekivati nista revolucionarno. Bit ce ono sto vecinom i ocekujemo

• TCvetkovic said: Znam da je Josip R. imao preko nekoliko loših komentara, ali ne vidim potrebu ismijavanja u svakoj novoj temi. Ohladite malo.

Ma ne ismijavam ja Jozu nego kažem da je ova tema nepotrebno otvorena kad je isti post mogao napisati i ovdje: http://www.mackorisnik.com/forumi/#/discussion/16821/ipad2-predstavljnje/

kinsif said: sad se malo mislim... dugo nisam vidio mafijasa... a nekako me josipov rukopis podsjeca na njega :D

ima nečega :D

Post edited by rak21 at 2011-03-02 08:48:39
    Trenutno više ne isprobavam android :)
  • evo da se ubacim sa jednim pitanjem da ne otvaram novu temu, jel tko od vas kada kupovao u sad-u nesto u appleu? konkretno frend ce biti tamo od 11.3-18.3 ali ce biti zauzet svaki dan od 8-19, najblizi apple store je 20-ak km od njega a nece imati auto, pa me zanima jel se moze nekako naruciti proizvod na adresu hotela ili tak nest?

i sada ce novi ipad "2" imati cijene ipada "1" koji bi trebao pojeftiniti jel?

• stopetnajst tema za taj ipad2, ali to nije se, još će toga biti.

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  •  iMac | iPad | iPhone
This discussion has been closed.
← All Discussions